Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za informacjęJak się zaczyna poród to od razu proś o znieczulenie, ponieważ jest mało anastezjologów i potrwa zanim je dostaniesz. Ja zaczęłam rodzić o 12 a dostałam o 16 zzo , bo dużo rodzących było i biedny anastezjolog latał od jednej do drugiej. Znieczulenie dostępne dla każdego, wkłucie na skurczu do kręgosłupa - nie boli, ulga ogromna choć skurcze nadal wyczuwalne trochę myślę że ból zmniejszyło mi o 80%. Polecam![]()
Termin wypada na 3 sierpnia powiem szczerze że lekko przerażona jestem ale już doczekać się nie mogęhejpewnie,ze tak
widze, ze 3cia pociecha w drodzetermin masz na lipiec jeszcze czy juz na sierpien
?
No właśnie tego się boję, że jak sami pobiorą krew na badanie, to zanim będą wyniki może być już za późno na znieczulenieJa rodzilam na Jaczewskiego. Krew na badania pobrali i czekali na wyniki chyba z 3h. Niestety u mnie nie zdazyli ze znieczuleniem, bo zaczelam rodzic. Ale od razu na wejsciu na porodowke trzeba mowic ze chce sie znieczulenie.