Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieci szybko rosną najlepsze to ze kupię czasami takie same ciuszki dla moich dziewczynek tak fajnie razem wyglądają...Hej!
Kasos u nas też pomalutku Jasio dobija domu 7kg! Musimy się spotkać kiedyś z Jasiami [emoji23]
U nas perypetie z alergologami szkoda gadać :-) ale wam zazdroszczę ciąży to był taki suuuuuper stan ;-)
Napisane na Neffos X1 Max w aplikacji Forum BabyBoom
Mamisia83, wiesz już kogo nosisz pod sercem? Ja poznałam płeć w 19tygodniu - czekamy na dziewczynkęMyślę, że tak jak u mnie to jeszcze wróżenie z fusów...no ale gdyby się sprawdziło to jednego synka mam więc wyprawka i obsługa obcykana
Za tydzień mam kolejną wizytę u swojego prowadzącego to ciekawe co on powie.
Wczorajsze usg było ponad program bo coś mnie niepokoiło i musiałam przed świętami to sprawdzić.Mój nie mógł mnie przyjąć to poszłam do Ovum do dr Wdowiaka koszt 150zł ale głowa spokojna.
usg 28.03 i 5.04![]()
Mamisia83, wiesz już kogo nosisz pod sercem? Ja poznałam płeć w 19tygodniu - czekamy na dziewczynkęMyślę, że tak jak u mnie to jeszcze wróżenie z fusów...no ale gdyby się sprawdziło to jednego synka mam więc wyprawka i obsługa obcykana
Za tydzień mam kolejną wizytę u swojego prowadzącego to ciekawe co on powie.
Wczorajsze usg było ponad program bo coś mnie niepokoiło i musiałam przed świętami to sprawdzić.Mój nie mógł mnie przyjąć to poszłam do Ovum do dr Wdowiaka koszt 150zł ale głowa spokojna.
usg 28.03 i 5.04![]()
Hej co słychać u Was? Wkoncu zawitalo słoneczko do Lublina![]()
TakMamisia83, wiesz już kogo nosisz pod sercem? Ja poznałam płeć w 19tygodniu - czekamy na dziewczynkę) Pozdrawiam.