marta18691
Fanka BB :)
No narazie ok chociaż już minęły 3tygodniePrzeprowadzka, to duża zmiana w życiu, potrzeba czasu, by nie czuć się dziwnie, zaklimatyzować w nowym miejscu, oswoić kąty. Jak się Wam mieszka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No narazie ok chociaż już minęły 3tygodniePrzeprowadzka, to duża zmiana w życiu, potrzeba czasu, by nie czuć się dziwnie, zaklimatyzować w nowym miejscu, oswoić kąty. Jak się Wam mieszka?
Masz fb? Jesteś na grupie Mamy z lubelskiego doradzają sobie?Hej mam prośbę o doradzenie mi lekarza prowadzącego moją pierwszą ciążę.Chciałabym aby to była Pani ginekolog-położnik najlepiej jakby była możliwość wykonania USG podczas wizyt. Proszę Was o radę
![]()
A już wiesz gdzie chciałabyś rodzić?Mamisia83 dzięki za info o grupie na fejsie wejdę i poczytam może znajdę gina. Jak narazie jestem po pierwszej wizycie u innej ginekolog zobaczymy czy u niej zostanę czy zmienię, bo przyjmuje chyba tylko prywatnie i nie pracuje w żadnym szpitalu (wiem że możliwe że podczas porodu nie będzie mojej ginekolog przy mnie ale zawsze jest jakaś malutka nadzieja że akurat będzie miała dyżur)
Ja ze szpitalem na Kraśnickiej nie miałam doczynienia ale mam 3 koleżanki które tam rodziły i bardzo chwaliły.Hej dziewczyny. Ja chętnie dołączę, jestem obecnie w 9 tyg ciążyprowadzi mi ja prywatnie lekarz, który ma dyżury w szpitalu na Kraśnickiej. Wiem, że na lekarza i tak ciężko trafić ale on zawsze daje cynk personelowi że to jego pacjentka, każe pisać SMS, na której sali się leży i ma "oko" na pacjentkę. Czy któraś z Was jest już po porodzie na Kraśnickiej i może podzielić się opinią?