reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłość naszych dzieci, a świat w którym żyjemy

marczelitto, dziękuję:tak: i jak rozumiem powinnam w tej sytuacji raczej martwić się o edukację seksualną dziecka, niż trzymanie go z dala od używek;-) bo jak nie dopilnuję to mi sprowadzi do domu pannę w wieku lat nastu w ciąży:-D
oj tak kochana;))to miałam na myśli hihi
ale widać tak po zdjęciu że z niego to taki spokojny synek czy się mylę???pozory???oczy ma takie.....pełne spokoju.śliczne.on mi jest podobny do tego chłopaka co śpiewał w mam talent "I'm steel standing:))).kojarzysz???
ja mam nadzieje ze nie będę musiała przechodzic przez takie coś jak ciąża córci w wieku nastu lat

reklama
A ja w związku ze zmartwieniami, które was też trapią, postanowiłam wraz z mężem zmienić miejsce zamieszkania. Nie wiem czy słyszałyście kiedyś o łódzkich Bałutach, ale jeśli tak to na pewno rozumiecie o co chodzi. Nasz syn jest jeszcze malutki, ale nie wyobrażam sobie puszczenia go na dwór w tej okolicy samego.... masakra:no:

A ja w związku ze zmartwieniami, które was też trapią, postanowiłam wraz z mężem zmienić miejsce zamieszkania. Nie wiem czy słyszałyście kiedyś o łódzkich Bałutach, ale jeśli tak to na pewno rozumiecie o co chodzi. Nasz syn jest jeszcze malutki, ale nie wyobrażam sobie puszczenia go na dwór w tej okolicy samego.... masakra:no:
nie słyszałam o tym.o zo chodzi????

Ja o Łódzkich Bałutach słyszałam. Raczej nieprzyjemna okolica tylko pytanie czy jak będzie się wychowywał w innym środowisku to czy problemy nie będą podobne? Czasem mam wrażenie, że trudne sytuacje w życiu młodego człowieka nie zależą od środowiska ale mogę się mylić?

Do góry