Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cholera a u mnie @ juz "zpakowana" jeszcze jakies tam drobnostki i powinny byc "boboseksy" jak to Lilijanna fajnie nazywa jeszcze kilka dniu temu cieszylam sie jak nie wiem co ze staranka i te sprawy a teraz mi sie nie chce miziania ratunkuuuuuuuuu
Witajcie w klubie ;-) co jakiś czas jest przytulanko ale ze względu na M. U mnie totalny brak chęci :-( zaczynam się powoli martwić, że coś ze mną jest nie tak
uffff to widzę ze nie jestem sama ;-) i szczerze też czasami myślę że coś ze mną nie teges, ale zawsze mam coś wazniejszego od seksu hehe chociażby wyspanie się ;-)
ciekawe czy ochota kiedyś wróci taka jak była... mowią ze po 40-stce libido wzrasta... ciekawe ;-) pozyjemy zobaczymy
A u mnie tam ostatnio ochota jest:-) i nie wiem czy "cos" nie zmajstrowalismy z P. w tym miesiacu... ale na razie ciiiiiii........... poczekamy zobaczymy.