reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

reklama
No wlasnie nie wiem jak to jest mam kolezanke bardzo bliska urodzila pol roku temu i ona najchetniej kilka razy dziennie by chciala heh a u mnie cioezko by chociaz raz w miesiacu sie chcialo;/:no::no::no:

Wiecie, trochę się uspokoiłam, wiedząc, że nie tylko ja jestem taka anty jeśli chodzi o seks ;-) może z czasem to się zmieni, choć już sporo czasu minęło od porodu....

luizka też o tym myślałam, ale na razie jeszcze cycamy, więc i tak odpada. Planuję wybrać się do gina (za jakiś czas) i o tym pogadać. A może któraś z tych z grona "anty" wybiera się do gina w najbliższym czasie??

hehe widze myśli mamy podobne :-)
ja też myślałam o czymś co podniesie mi libido... chociaż z drugiej strony ja biorę tabletki anty i nie wiem czy jest sens brać jeszcze dodatkowo jakieś tabletki na podniesienie libido bo i tak pewnie mi to zbytnio nie pomoże bo te anty to chyba jeszcze libido obniżają więc ostatecznie wyjdę na zero :-D:szok::sorry2::-p

reklama
reklama
Do góry