reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przywitajmy się :)

Heloł :)

z uwagi na to, że jest nas coraz wiecej ... i więcej :) proponuje by każda z nas się przywitała i powiedziała kilka słów o sobie :)
Imię, skąd jest, spodziewany termin porodu ktora ciąża etc :) co chcecie !

zacznę ja :)

Ania lat 26-niedługo 27
jestem ze śląska :)
pracuję w banku i pracować jeszcze zamierzam póki się dobrze czuje ...
spodziewany termin porodu druga połowa grudnia -z pierwszym dzieckiem - Majeczką miała termin na 31 grudnia :-D a urodziłam 10 stycznia wiec po cichu licze ze moze i tym razem urodze w styczniu :p

Maja ma 5 lat narazie nie wie że będzie rodzeństwo :) narazie to nikt nie wie :-) poza mężem i koleżanką która równiez jest w ciązy i tez ma termin na grudzień :D

witam Was wszystkie kochane grudniówki !!!!!! :tak:
mam nadzieje że będziemy się wspierać w tych dobrych i cięższych momentach ciąży :)

reklama
Witam i ja.
Bede potrojna 33 letnia mama tak jak zawsze marzylismy z mezem.
Chlopcy sa kwietniowi to nadzieja na grudniowa panne jest, choc nastawiamy się na chlopca.
Ja pracuje w biurze ale prawie 1, 5 roku papierow juz nie przerzucam bo jestem ze "srodkowym" w domu.
O ciazy wiedza chyba wszyscy w lacznie z moim 6latkiem ktory juz pyta jak sie czuje fasolka. Mysle ze on caly czas czeka na zamowiona ponad rok temu siostre :)

Pierwsze dziecko, lat 32 :szok::szok:
jestem z mazowieckiego,
pracuje w biurze, jeszcze do końca maja, w pracy jeszcze nie wiedzą :) dziadkowie też nie, czekamy do drugiej wizyty,
termin na pierwszą połowe grudnia,

Natalia, 24, z Trojmiasta, ale mieszkam w Londynie. Pierwsza ciaza, tremin na pierwsza polowez jak na razie tylko przyjaciolka i narzeczony wiedza. Planuje cos wiekszego na coming out z rodzicami, jakies pomysly? :)

Mam 33lata i teraz zostanę po raz trzeci mamą, w domu mam dwie córeczki i liczę po cichu na jeszcze jedną ;)
Mieszkam na dolnym śląsku.
Na razie przebywam na wychowawczym :)
Więcej dzieci nie planowałam, a o obydwie poprzednie starałam się trochę, a teraz wpadka :)

Cześć 36 lat I córeczka już jest. Termin chyba na święta, a mieszkam w Tbilisi, w Gruzji. ( od 8 miesięcy )

Ostatnia edycja:
Mam na imię Ewa, mam 23 lata, mieszkam na Dolnym Śląsku. 17 maja będziemy z mężem rok po slubie, pierwszy dzidziuś, wymarzony :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja :-)

Mam na imię Magdalena, lat 30 i to "nasza" pierwsza ciąża :-) jest radość, strach i niepewność ;-)
mam nadzieję, że dane mi będzie zostać z Wami do samego rozwiązania :tak::tak::tak: tego sobie i Wam wszystkim życzę :-)

Do góry