reklama

Puste jajo płodowe

Witam, ten temat był poruszany na forum wiele razy, ale jestem zdruzgotana, ostatnia miesiączkę miałam 30 maja, moje cykle są nieregularne 30-32 dni. Test ciążowy zrobiłam 5 lipca i wynik to dwie kreski.
Jednak dzisiaj poszłam do gin żeby potwierdzić ciąże i okazało się ze nie widać zarodka. Dostałam duphaston i pozostaje czekać. Ktoś miał podobna sytuacje ?
Dołączam zdjęcie USG i czekam na porady!

Załączniki

• 76A8D8D8-F871-4C43-BCD8-10F93033BEA7.jpeg
    76A8D8D8-F871-4C43-BCD8-10F93033BEA7.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 3 662
reklama
Rozwiązanie
Niestety zabieg był konieczny bo pęcherzyk ani trochę nie wyleciał. Ale w sumie zabieg był o milon lepszy niż to co było w nocy . Teraz muszę tylko dojść psychicznie po tym co mnie spotkało . Bardzo dziękuję dziewczyny za każde miłe słowo i wparcie

Tylko tam jest pusty pęcherz ciążowy..tak jakby nic nie widać..

Ale ciąża nie rozwinęła się od 10 dni. Jeśli to się potwierdzi to znaczy, ze nosisz w sobie nierozwijajaca się ciążę, która może w najgorszym wypadku doprowadzić do sepsy, a sepsa nawet do zgonu.
Podtrzymywanie jej duphastonem to igranie z własnym życiem, a lekarz który zrzuca odpowiedzialność decyzji, za branie leków w takiej sytuacji, na pacjentkę powinien stracić prawo do wykonywania zawodu i już nigdy nie badać nawet złotej rybki.
Zadbaj o siebie i idź do DOBREGO lekarza

reklama
Ale ciąża nie rozwinęła się od 10 dni. Jeśli to się potwierdzi to znaczy, ze nosisz w sobie nierozwijajaca się ciążę, która może w najgorszym wypadku doprowadzić do sepsy, a sepsa nawet do zgonu.
Podtrzymywanie jej duphastonem to igranie z własnym życiem, a lekarz który zrzuca odpowiedzialność decyzji, za branie leków w takiej sytuacji, na pacjentkę powinien stracić prawo do wykonywania zawodu i już nigdy nie badać nawet złotej rybki.
Zadbaj o siebie i idź do DOBREGO lekarza
Dziękuję za radę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry