Hej.
Mnie ciekawi co Wam wyszło z badań.Czy któraś z Was dostała odpowiedź dlaczego tak się stało?Ja na swoje wyniki czekam...
Piszecie o staraniach i,że nie możecie się doczekać kiedy zaczniecie.Ja myślę,że oprócz zagojenia się ran fizycznych warto popracować nad głową... dać sobie chwilę odpoczynku.Przewietrzyć myśli.A przede wszystkim odczekać te 3 miesiące i wcale nie pójdą na marne... brać kwas foliowy i witaminy,poćwiczyć np jogę by nabrać zdrowych nawyków ćwiczenia w ciąży,na pewno przyda się przy porodzie,po prostu zadbać o siebie.
A to czy farmakologicznie,czy mechanicznie zakończyć ciążę-zostawcie lekarzom.Nie bierzcie na siebie takiej odpowiedzialności.Ja miałam wybór i owszem,ale zapytałam lekarza,co byłoby lepsze i póki co jestem... zadowolona??? to chyba przesada w obecnej sytuacji... ale dobrze,że nie cierpię.
Ja aktualnie jestem na diecie,medytuję,biorę kwas foliowy i witaminy i czekam aż od palców u stóp do czubka głowy się zagoję by znów z miłością spróbować.Piszecie,że nie macie czasu,ja też go nie mam,ale nie chcę nic robić na łeb na szyję.
Pozdrawiam Was i oby jak najmniej złych wieści.Albo najlepiej wcale.