reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Puste odbijanie

Malinowa_chmurka

Fanka BB :)
Cześć :)
Od jakiegoś miesiąca zaczęło mnie męczyć puste odbijanie. Nie mam zgagi, żadnych innych objawów żołądkowych, tylko to natrętne odbijanie.
Myślałam, że to może po metforminie i odstawiłam, ale odbijanie zostało :(
Miała może któraś z Was taki problem?
Byłam u lekarki rodzinnej ale widac że nie wie o co chodzi, zamiast szukac przyczyny przepisała mi jakieś leki na szybsze opróżnianie żołądka i rozluźnienie mięśni gładkich... Przecież to nie wyeliminuje problemu. Powiedziała że jak nie przejdzie po miesiącu to da mi skierowanie do gastrologa.
Nie wiem już gdzie szukać pomocy.

reklama
@Malinowa_chmurka czy przezywasz jakiś stresujący czas w życiu? Jesli lekarz stwierdził, że fizjologicznie jest ok, to częste obserwuje się odbijanie u osób w stresie, bądź mających nerwicę, jako efekt aerofagii, czyli połykania powietrza.

@Malinowa_chmurka czy przezywasz jakiś stresujący czas w życiu? Jesli lekarz stwierdził, że fizjologicznie jest ok, to częste obserwuje się odbijanie u osób w stresie, bądź mających nerwicę, jako efekt aerofagii, czyli połykania powietrza.
Mam stresującą pracę no i starania same w sobie też mnie stresują, może faktycznie to na tle nerwowym ale jeśli tak to co mam zrobić? Iść do psychologa, pić melisę, kupić coś na nerwy? :(
Koleżanki podpowiedziały mi że to może być też helikobakter albo od kręgosłupa, test na te bakterie kupię w aptece i zacznę ćwiczyć więcej żeby ten kręgosłup rozruszać... Jestem zdesperowana, zrobię wszystko żeby mi tylko przeszło :(

reklama
Do góry