reklama
yenefer
Fanka BB :)
Dziewczyny mamy z Jolą pytanie odnośnie wątku o wyprawce (wyprawka - podwójne ubrania, zabawki...) - zrobił się z niego wątek "handlowy". W regulaminie jest napisane że wszelkie ogłoszenia powinno się zamieszczać na podforum sprzedam, kupię, oddam.
Czy chcecie mimo to kontynuować ten wątek? Czy zamykamy go a każda która chce coś sprzedać umieści swoje ogłoszenie w odpowiednim dziale?
Czy chcecie mimo to kontynuować ten wątek? Czy zamykamy go a każda która chce coś sprzedać umieści swoje ogłoszenie w odpowiednim dziale?
jola466
Majowe mamy'09
Lucka..w dzialach sprzedam/kupie/oddam nie mozna tworzyc wspolnych watkow.
Kazda mama ktora sprzedaje rzeczy ma swoj zalozony watek tak jak ja czy malygosiak z naszego dzialu.
Kazda mama ktora sprzedaje rzeczy ma swoj zalozony watek tak jak ja czy malygosiak z naszego dzialu.
madzia842
ja też wolę żeby został ten wątek bo szukanie bliźniaczych ciuszków w dziale giełda zajmuje mnóstwo czasu
yenefer
wątek ostał się - zmieniłam mu tylko nazwę, żeby było czytelniej
Wiem że dla mam które dużo sprzedają może być uciążliwe wstawianie zdjęć i tu i tu więc proponuję wstawiać zdjęcia w swoim wątku w dziale sprzedam a tutaj u nas jedynie dać linka.

Wiem że dla mam które dużo sprzedają może być uciążliwe wstawianie zdjęć i tu i tu więc proponuję wstawiać zdjęcia w swoim wątku w dziale sprzedam a tutaj u nas jedynie dać linka.
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Dziewczyny Kochana czy któraś z Was wie czemu nie mogę wstawić suwaczka ze zdjęciem? skasowal mi się poprzedni,zrobilam nowy no i jest ale zdjęcia nie widac..

reklama
jola466
Majowe mamy'09
Gosiu..moze to byc problem z niedawno wgrana nowa wersja forum. Wiele osob napotyka sie na rozne trudnosci.
Sprobuj jeszcze raz i jak nic z tego nie bedzie to zglosze to do odpowiedniego dzialu.
Sprobuj jeszcze raz i jak nic z tego nie bedzie to zglosze to do odpowiedniego dzialu.