reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i obway świeżoupieczonych mamuś

reklama
a ja zmienie nieco temat
czy któreś dzieciątko tak jak moje kiedy leży na brzuchu podnosi sie tylko na mięśniach brzucha a nie podpiera na rączkach- zaczynam się juz martwić, bo u mojego synka rączki to tylko smaczna porzywka:-(

{agnieszka} u mnie jest tak samo i zastanawiam sie juz czy wszystko ok mala ladnie trzyma glowke ale rece jej przy podnoszeniu nie pomagaja tylko leza wzdluz cialka, jak jej poprawie to zaraz znow sie rozjezdzaja i mala dzwiga sie samymi miesniami brzucha

Agnieszka u mnie to samo wiec nie mamy sie czym martwic moze nasze dzieciaki to poprostu male lenie;-)Ja sie nie przejmuje kazda dzidzia ma swoj rytm :-)

u mnie podobnie, mały ładnie trzyma główke, ale leżenie na brzuchu jest beeee i po kilku sekundach jest ryk, jak już go położe to podniesie głowe ale zaraz potem sie kładzie i zjada swoje piąstki:dry:

Dziewczyny, u mnie jest podobnie i jak byłam u neurologa to zwróciła na to uwagę, że przy leżeniu na brzuszku nieprawidłowe mięśnie pracują. I też w związku z tym będziemy robić ćwiczenia. Dopiero 24 listopada pierwsza wizyta u rehabilitanki więc narazie nic wiecej nie wiem.

Nie chce straszyc kochana, tak mi lekarka powiedziała. 24 listopada idę do bardzo polecanej rehabilitantki i jeszce sie jej podpytam czy to jest duży problem. Ja młodej cały czas ręce poprawiam żeby nauczyła sie prawidłowo podnosić.

reklama
pabla, to jak ręce się rozjeżdżają to wtedy złe mięśnie pracują ????? U nas też tak było ale cały czas jej poprawiałam i teraz najczęściej już ładnie się podpiera rączkami
daj znać jak będziesz po wizycie u rechabilitantki.
aaa no i ten stojak Chicco bardzo jej pomaga w ćwiczeniach, :) Razem z IKa jesteśmy jego fankami :)

Do góry