reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
a ja zmienie nieco temat
czy któreś dzieciątko tak jak moje kiedy leży na brzuchu podnosi sie tylko na mięśniach brzucha a nie podpiera na rączkach- zaczynam się juz martwić, bo u mojego synka rączki to tylko smaczna porzywka:-(
czy któreś dzieciątko tak jak moje kiedy leży na brzuchu podnosi sie tylko na mięśniach brzucha a nie podpiera na rączkach- zaczynam się juz martwić, bo u mojego synka rączki to tylko smaczna porzywka:-(
{agnieszka} u mnie jest tak samo i zastanawiam sie juz czy wszystko ok mala ladnie trzyma glowke ale rece jej przy podnoszeniu nie pomagaja tylko leza wzdluz cialka, jak jej poprawie to zaraz znow sie rozjezdzaja i mala dzwiga sie samymi miesniami brzucha
pabla27
Fanka BB :)
Dziewczyny, u mnie jest podobnie i jak byłam u neurologa to zwróciła na to uwagę, że przy leżeniu na brzuszku nieprawidłowe mięśnie pracują. I też w związku z tym będziemy robić ćwiczenia. Dopiero 24 listopada pierwsza wizyta u rehabilitanki więc narazie nic wiecej nie wiem.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
pabla, to jak ręce się rozjeżdżają to wtedy złe mięśnie pracują ????? U nas też tak było ale cały czas jej poprawiałam i teraz najczęściej już ładnie się podpiera rączkami
daj znać jak będziesz po wizycie u rechabilitantki.
aaa no i ten stojak Chicco bardzo jej pomaga w ćwiczeniach,
Razem z IKa jesteśmy jego fankami 
daj znać jak będziesz po wizycie u rechabilitantki.
aaa no i ten stojak Chicco bardzo jej pomaga w ćwiczeniach,