reklama
pabla27
Fanka BB :)
Rudka - u nas po usg p/ciemiączko stiwerdzono lekką asymetrię....nie wiem czym ona sie objawia. W kazdym razie lekarz powiedział że to moze samo minąć ale ja zapisałam sie prywatnie na rehabilitacje. Mam poleconą babkę, przez godzinę pokazuje co i jak a potem ćwiczymy w domku. Mamy wizytę w poniedziałek więc dam znać co i jak. A Ty sie nie zamartwiaj!!! Problem z napięciem mięśniowym ma podobno ponad 50% dzieci i jest to normalne, jak jest niewielkie to podobno z wiekiem samo przechodzi a jak większe to trzeba poćwiczyć i przechodzi. Naprawdę sie nie martw!!!
Andula
Fanka BB :)
Rudka mi sie wydaje ze tylko smarowac bepanthenem , swoim mlekiem i w miare mozliwosci oszczedzac zraniony sutek
Ja juz dostalam drugi raz @ nie wiem jak to mozliwe przy takim intensywnym karmieniu piersia ,ale najwazniejsze ze nic nie boli

Ja juz dostalam drugi raz @ nie wiem jak to mozliwe przy takim intensywnym karmieniu piersia ,ale najwazniejsze ze nic nie boli

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dołączam do pytania, bo w świątecznych porzadkach znalazłam właśnie pościel kupioną przed urodzeniem Florki, z której w ogóle nie korzysta: śpi bez poduszki i pod kocykiem, a może czas to zmienić?;-)