reklama
A pro po"s poduszki, to pan doktor od bioderek wytłumaczyl mi,że najlepiej dla dziecka (dla jego kręgosłupa) jest brak poduszki w łóżeczku, a zamiast niej podłożyć pod materacyk jakiś niezagruby segregator, a co by główka była lekko wyżej :-)
dziewczyny czy wasze pociechy też w nocy wykopują się spod kolrki?? Moja w tej kwestii doszła już do perfekcji :-
-( i w związku z tym, że Misia wypowiedziała mamusi wojnę, to mamusia zaopatrzyła się dzisiaj w amunicję 
zamiast latać dzisiaj i szukać prezentów to ja dzisiaj szukałam śpiworka do spania ;-) i znalazłam!!!!
Narazie misia śpi i nie zdaje sobie sprawy, że nie zabardzo będzie miała jak wierzgać 

mamabartka
...i Natalki :)
Tosika no to 1:0 dla Ciebie
Natusia też się rozkopywała i od tygodnia śpi w śpiworku. Chyba jej w nim fajnie bo śpi trochę dłużej niż wcześniej.
My też bez poduszki- i dla bezpieczeństwa i dla kręgosłupka

Natusia też się rozkopywała i od tygodnia śpi w śpiworku. Chyba jej w nim fajnie bo śpi trochę dłużej niż wcześniej.

My też bez poduszki- i dla bezpieczeństwa i dla kręgosłupka

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
u nas w domku dość chłodno bo tak lubimy wobec czego młoda śpi w śpiworku (jak dla mnie cudo wynalazek) i dodatkowo przykrywam ją delikatnie kołderką.
Oczywiście bez poduszki. Ja poduszek też nie lubię i mam tylko taką malutką a tak najbardziej to na płaskim lubię spać więc młoda też tak sie nauczyła.:-)
Oczywiście bez poduszki. Ja poduszek też nie lubię i mam tylko taką malutką a tak najbardziej to na płaskim lubię spać więc młoda też tak sie nauczyła.:-)
reklama