reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania i obway świeżoupieczonych mamuś

Madzia ja w boots kupowalam 2 duze paki za 13.5 baby dry a active fit za 2 duze 16.5 jak byla promocja:-)

reklama
mam pytanie odnosnie @@@.... to juz 7mcy a u mnie ni widu ni słychu...czasem mnie tak troszke brzuch pobolewa-jakby sie zblizala i nic....czy ktoras z Was tez jeszcze czeka???

ja tez sie w sumie strasznie nie zamrwtiam ale jak uslyszaly o tym moje kolezanki to mnie nastraszyly ze u nich wywoluwano @ juz 3mce po porodzie jak sie sama nie pojawila...moze kiedys bylo inne podejscie....jedna moja znajoma dostala @ dopiero po 10mcach wiem mam jeszcze troche zapasu....

Ostatnia edycja:
ja też jeszcze nie mam i aby ten stan trwał z 18lat:-p ale tak poważnie, to ja Kornelka karmiłam cycem 2,5 roku a @ dostałam jak maly miał okolo roku:szok:

ja caly czas karmilam w sposob mieszany i od 2 mcy conajmniej karmilam z przerwami dluzszymi niz 6godz dziennie, w styczniu tylko raz na dobe i od lutego juz nie karmie cycem,zobaczymy

Ja dostałam po pół roku (beeeeeeeeeeeeeee), ale moja koleżanka po 10 miesiącach od urodzenia córci:tak:

ja pierwsza @ dostalam miesiac temu i teraz oczekuje na druga z czym zreszta wiaze sie moja depresja tygodniowa i pozeranie olbrzymich ilosci slodyczy:-(
tosika czy Ty Kornela karmilas 2,5 roku? kurcze podziwiam Cie:-)

reklama
Ja 2 tyg. temu odstawiłam tabletki, a od paru dni pobolewa mnie brzuch i obawiam się, że nadchodzi @... a tak fajnie było bez:-) No chyba, że brzuch boli z tego samego powodu co w listopadzie 2007, kiedy się nie doczekałam...:-p

Do góry