Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale dziwnie , skoro to było badanie na obecność paciorkowca a mi piszą o tym lactobacillusie ... a nie powinno być napisane nic o tym paciorkowcu że nawet że go nie ma czy coś??
a to zaczynam się cieszyć że go mam tego lactobacillusa , bo nie wiedziałam co za dziad się przypałętał
Dziewczyny, czy te z was, które mają już skończony 37 tc dostały jeszcze skierowanie na badanie krwi i moczu, czy już nie? Bo ja niby mam iść dopiero w poniedziałek pobrac wymaz na paciorkowca, a o badaniu krwi i moczu nic nie było mówione...?
ja robię prywatnie, a lekarz przez całą ciążę skierował mni tylko 2 razy... dzisiaj byłam na mocz i morfo co by sie do mnie nie czepiali że nie mam aktualnych...
Ja nie dostałam ostatnio skierowania na morfo, baaaa ja nawet na paciorka nie dostałam nie wiem o co temu gościowi chodzi, wizytę mam w poniedziałek i zobaczymy co powie.