Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no właśnie ja miałam jedno opakowanie , i strasznie się wkurzyłam ... opakowanie mi zeszło w niecałe 3 dni , takie niechłonne są ... po godzinie miałam już mokry nie dość że stanik to pół bluzki ... i są takie grube
ja używam BabyOno , ale pytam ,bo są one w jednym sklepie w mojej okolicy (w ogóle szok ) a z buta tam mam ponad godzinę drogi , tramwajem się nie opłaca ... i tak pytam bo wolałabym kupowac jakieś bliżej
Mońcia ja mam Bella Mamma ale średnio jestem zadowolona, tzn są chłonne dosyć ale kiepsko się trzymają, cały czas się przesuwają i trochę się kłaczą, więc przed każdym karmieniem muszę dokładnie sprawdzać żeby mała nie zjadała kłaczków. No ale kupiłam duże opakowanie, więc już zużyję.
do 9kg gdy jest używany jako bujaczek i łóżeczko; do 18kg gdy jest używany jako zwykły leżaczek. Jest stabilny, ladnie wykonany. Moj Orzeszek uwielbia w nim spac!