reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Pytanie za 100 pkt :-D
co to jest ?? :eek:

bo dostałam od kumpeli ... a nie wiem po co to się używa... ? materiał jak ręcznik , ale ten guzik i pętelka ? hmm... dziwna sprawa ;D proszę o fachową pomoc :D

DSCN0550.jpgDSCN0552.jpgDSCN0553.jpgDSCN0554.jpg

zaczęłam myśleć nad wózkiem , tzn bardziej nad spacerówką (czyli późniejszy etap) ...
bo nie wiem czy jest sens kupować 3w1 wózek ... czy samą gondolę i nosidełko ?
myślicie że takie półroczne dziecko (myślę o zimie) zmieści się w gondoli ? tak do wiosny ? żeby na wiosnę kupić już taką lekką spacerówkę (np. parasolkę ) bo te spacerówki np. Jedo czy Xlander , to takie większe są i cięższe....
mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi :P

Mońcia - ja swojego przesadze na zimę już napewno. Ten wózek który kupiłam znam z autopsji, jest ciepły, dość zabudowany, na śniegu też nim jeździłam, wiadomo nie tak jak pompowanymi kołami, ale dawałam radę, a skąłda się w parasolkę i to było dla mnie optymalne wyjście przy Adzie. Dlatego też teraz zdecydowałam ze kupię ten wózek (bo ten poprzedni nam skradli :/ ) i dokupię do niego gondolę. Też myślałam, czy nie kupić np roana tylko głębokiego (używanego tak do 500 zł) ale ostatecznie zdecydowałam sie na uzywaną gondolę za 320 zł. O takie moje przemyślenia :-D

reklama
Eve , Czyli spacerówkę też będziesz używać taką mniejszą , nie te takie duże ?? bo ja właśnie myśle czy sens jest kupować gondola+spacerówka Jedo ... chyba bez sensu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry