reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pytania o krwawienie implantacyjne

1)Czy krwawienie implantacyjne może być obfitsze na samym początku, a potem słabsze? I razem z tym trwać np. 3/4 dni?
2)Ile dni trwa? Słyszałam, że może trwać maksymalnie 3 albo 4 dni. Na pewno nie np 6/7.

Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi😊

reklama
1)Czy krwawienie implantacyjne może być obfitsze na samym początku, a potem słabsze? I razem z tym trwać np. 3/4 dni?
2)Ile dni trwa? Słyszałam, że może trwać maksymalnie 3 albo 4 dni. Na pewno nie np 6/7.

Nie jestem w stanie odpowiedzieć konkretnie na Twoje pytania, ale mogę opowiedzieć, jak to wyglądało u mnie: nie było to krwawienie, a różowawe plamienie, zupełnie inne niż jakiekolwiek widziane dotychczas. Trwało może 2 dni. I drugiego dnia test ciążowy był pozytywny.

Kurcze ja dobrze nie pamiętam, ale faktycznie tym razem miałam, trwało zdaje się 2 dni, bardziej plamienie i po 2 dniach tego plamienia miałam pozytywny test, plamienie było jakoś w 7dpo..

Ja 3 miesiące z rzędu, dokładnie tydzień przed spodziewaną miesiączka miałam dwudniowe brązowe plamienie. Dopiero w 3 miesiącu test był pozytywny. Myślę, że to było właśnie plamienie implantacyjne

Ja 3 miesiące z rzędu, dokładnie tydzień przed spodziewaną miesiączka miałam dwudniowe brązowe plamienie. Dopiero w 3 miesiącu test był pozytywny. Myślę, że to było właśnie plamienie implantacyjne
No ale w tych 2 pierwszych miesiącach nie mogło być to plamienie implantacyjne.
Plamienie przed okresem są częstym zjawiskiem. I wiele przyczyn ma na to wpływ.

reklama
No ale w tych 2 pierwszych miesiącach nie mogło być to plamienie implantacyjne.
Plamienie przed okresem są częstym zjawiskiem. I wiele przyczyn ma na to wpływ.
No tak, ale nigdy w życiu nie miałam takiego plamienia, a właśnie przez te 3 miesiące się staraliśmy, więc uznałam, że to pewnie było to, tylko przez te 2 pierwsze miesiące może jakieś niepowodzenie? Tak sobie to wytłumaczyłam, może niewłaściwie 😜 Ale tak czytam i pewnie masz rację, ciekawe czy to 3 w takim razie było TYM plamieniem czy też tylko zbieg okoliczności

Do góry