• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
hi hi hi niezly temet

Moja niunia czesto daje ognia z rana i na wieczor,kupi terz robi przewanie o stalej porze,czyli po poludniu,a z tatusiem czasmi niezle sobie popierdza :D :D :D

moja pierdiec pierdzi ale przy robieniu kupiaty tak sie spina i stęka ze jak robila w pokoju a ja byłam w łaziece to jak usłyszałam jej stękanie leciałam sprawdzic co sie dzieje a to kupiata szła dziś z krzykiem i płaczem
poprosimy panią doktor o pomoc..

mam pytanko-jak podajecie i ile debridatu? kupiłam dziś ten specyfik ale czy mam rozrobić całą butelkę i podawać 2-3 razy dziennie po 2,5 ml czy mniej a częściej, czy może ten proszek rozrabiać sukcesywnie do potrzeb a nie na raz całą butelkę?

ewan-Augustowianka pisze:
mam pytanko-jak podajecie i ile debridatu? kupiłam dziś ten specyfik ale czy mam rozrobić całą butelkę i podawać 2-3 razy dziennie po 2,5 ml czy mniej a częściej, czy może ten proszek rozrabiać sukcesywnie do potrzeb a nie na raz całą butelkę?

Ja podawalam 1 raz dziennie po 2 ml i trzeba rozrobic cala butelke (zalac do tej kreski na szkle) i po 4 tyg lek jest do wywalenia mimo, ze jeszcze full zostaje.

reklama
Dziewczyny napiszcie mi proszę o której wasze pociechy idą wieczorem spać, o której jest kąpanko, bo moja niunia z reguły zasypia ok.21:30 czasem później nawet po 22, jak ją próbowałam przestawić to nic nie wyszło z tego, tylko krzyk. A moja mama mi zrzędzi nad głową, że dziecko powinno wcześniej chodzić spać, ale chyba takie małe, które ma swój rytm to nie musi, co? Bo potem przynajmniej przesypia noc, oczywiście z przerwami na jedzonko przez sen ;) i jej i mój...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry