reklama

PYTANIA ?? różnej tematyki

Zastanawiam się nad tortem na roczek Zuzki, może ktoś mógłby polecić jakąś cukiernię/piekarnię? Chciałabym aby tort był pyszny i jednocześnie estetyczny ;) Ponieważ Zuzia urodziła się 2.dni przed Wigilią myślałam o torcie w tematyce zimowo-świątecznej... Czy gdzieś robią torty pod własny projekt, że to tak ujmę :-p?

reklama
No cudne są! pytanie, czy muszę zamawiać i odbierać w Policach czy można w którymś z punktów w Szczecienie? Ideałem byłoby Makro :)

Myślę, że wszędzie można odebrać. Najlepiej zadzwonić :)

Dziewczyny, pytanie za 100 punktów. Czy jest taki produkt dla dzieci, który byście chciały, ale jest drogi, a który byście kupiły, gdyby miał niższą cenę. Proszę o odpowiedzi na priv. Tam też wyjaśnię o co chodzi :)

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się nad tortem na roczek Zuzki, może ktoś mógłby polecić jakąś cukiernię/piekarnię? Chciałabym aby tort był pyszny i jednocześnie estetyczny ;) Ponieważ Zuzia urodziła się 2.dni przed Wigilią myślałam o torcie w tematyce zimowo-świątecznej... Czy gdzieś robią torty pod własny projekt, że to tak ujmę :-p?

My najczęściej - np wczoraj na urodziny mojego M - bierzemy z Izybaru.

Hania niedawno obchodziła 2 urodziny, mieliśmy 2 torty
jeden z domowej z rysunkiem kucyka -to moja ulubiona tortownia, zamówiliśmy o smaku tiramisu, ale dzieciom nie przypadł go gustu, natomiast mi bardzo,
drugi był z izybaru z rysunkiem ulubionych postaci Pocoyo (tak, rysunki robią na zamówienie), smak jakiś owocowy, dzieci popróbowały :)
oba kosztowały po tyle samo, tj 90zł tort domowa.jpg

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny! Teraz już zgłupiałam... Super te torty z Izybaru, pięknie wykonane ale i o tych z Domowej sporo dobrego słyszałam... A co sądzicie o Cukierni Różowej w Policach? Spodobały mi się u nich 2. torty, a mianowicie: torty-dla-dzieci-85.jpgtorty-dla-dzieci-72.jpg
co sądzicie? Który ładniejszy wg Was? Z tym że mało zimowe trochę, ech... No i pytanie co ze smakiem, bo nie znam żadnych opinii na temat wyrobów tej cukierni?

Dzięki dziewczyny! Teraz już zgłupiałam... Super te torty z Izybaru, pięknie wykonane ale i o tych z Domowej sporo dobrego słyszałam... A co sądzicie o Cukierni Różowej w Policach? Spodobały mi się u nich 2. torty, a mianowicie: Zobacz załącznik 519453Zobacz załącznik 519454
co sądzicie? Który ładniejszy wg Was? Z tym że mało zimowe trochę, ech... No i pytanie co ze smakiem, bo nie znam żadnych opinii na temat wyrobów tej cukierni?
Ja Różową znam bo do niedawna w Policach mieszkałam.Lubię ich torty,robili mi nawet na chrzciny Majeczki.A jeśli chcesz opinię drugiej osoby to mona6061 u Nich zamawiała torcik.A moje Majusi wyglądał tak
IMG_1131.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry