reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania, wątpliwości, rady, wskazówki dotyczące maluszków

no kupy robi przy każdym karmieniu, ale też się przy tym pręży..
a ja staram się jeść zg. z listą jaką otrzymałam.. już sama nie wiem co mu szkodzi.. gdzieś czytałam, ze dieta niekoniecznie może miec wpływ na kolki, ale i tak uważam..

reklama
konwalianko niestety dieta nie zawsze ma wpływ czy kolki są czy nie .:( mam nadzieję że kropelki szybko dojdą i małemu bedzie lepiej

no kupy robi przy każdym karmieniu, ale też się przy tym pręży..
a ja staram się jeść zg. z listą jaką otrzymałam.. już sama nie wiem co mu szkodzi.. gdzieś czytałam, ze dieta niekoniecznie może miec wpływ na kolki, ale i tak uważam..

Na kolki nie, ale na ból brzuszka owszem. To co jesz? Napisz co dziś zjadłaś i wypiłaś. Majce na przykład zaszkodził zielony ogórek.....

jajecznice z jajka na masle, 3 kawałki pieczywa; ziemniaki z gotowana marchewka i gotowanym schabem (gotowane w wodzie z pietruszka i selerem i odrobina soli), różyczkę kalafiora; pól jabłka; kawa zbożowa i kilka biszkoptów; woda niegazowana

Poloz go sobie na rece, tak zebys reke miala pod jego brzuszkiem a jego glowka byla przy twoim łokciu (zgieciu) i niech tak sobie polezy troche, pewnie nawet pospi :-) brzusio bedzie nieco ucisniety i moze purki pojda z pupki i mu ulzy.

Poloz go sobie na rece, tak zebys reke miala pod jego brzuszkiem a jego glowka byla przy twoim łokciu (zgieciu) i niech tak sobie polezy troche, pewnie nawet pospi :-) brzusio bedzie nieco ucisniety i moze purki pojda z pupki i mu ulzy.

Właśnie to miałam zaproponować. U mnie działało cuda. Taki samolocik :-)

Dieta niby poprawna, ale...seler mocno uczula. Jabłko - surowe, mogło zaszkodzić, proponowałambym tylko prażone, kawa pewnie z mlekiem....biszkopty zawierają mleko.

Spróbuj ten Espumisan, na pewno trochę pomoże. Zapytaj też w aptece, bo są inne podobne krople.

spróbuje z tym samolotem.. pisząc seler miałam na myśli w naci dodanej do wywaru, ale może też zrezygnuje.. mówicie aby zrezygnować z biszkoptów? to jedyna słodycz jaką jem..

reklama
spróbuje z tym samolotem.. pisząc seler miałam na myśli w naci dodanej do wywaru, ale może też zrezygnuje.. mówicie aby zrezygnować z biszkoptów? to jedyna słodycz jaką jem..

Znam ten ból, ja też pragnęłam słodyczy i jadłam biszkopty. Poczytaj skład, mają mleko....Czy któreś z Was (rodziców) ma jakąś alergię?

Do góry