89karola80
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Mam pytanko o co to chodzi, że w nocy mój synek (aktualnie 10 tydzień) ładnie śpi obok mnie a w ciągu dnia muszę go mieć na rękach, bo odlozony od razu budzi się
Dodam, że tak jest od samego początku I jak trzymam go na rękach to co jakiś czas przebudza się i chce possac cyca (nie zjeść)
 I jak trzymam go na rękach to co jakiś czas przebudza się i chce possac cyca (nie zjeść)  W nocy nie mam takiego problemu, a budzi się na jedzenie 3 razy.
 W nocy nie mam takiego problemu, a budzi się na jedzenie 3 razy.

Mam pytanko o co to chodzi, że w nocy mój synek (aktualnie 10 tydzień) ładnie śpi obok mnie a w ciągu dnia muszę go mieć na rękach, bo odlozony od razu budzi się

Dodam, że tak jest od samego początku
 I jak trzymam go na rękach to co jakiś czas przebudza się i chce possac cyca (nie zjeść)
 I jak trzymam go na rękach to co jakiś czas przebudza się i chce possac cyca (nie zjeść)  W nocy nie mam takiego problemu, a budzi się na jedzenie 3 razy.
 W nocy nie mam takiego problemu, a budzi się na jedzenie 3 razy.

Ostatnia edycja: 

Tak myślałam, że to normalne, ale jak funkcjonowac?
 Tak myślałam, że to normalne, ale jak funkcjonowac?  Jak ja nic nie robię, bo go trzymam na rękach, próba odstawienia, przełożenia i oczy takie - - - >
 Jak ja nic nie robię, bo go trzymam na rękach, próba odstawienia, przełożenia i oczy takie - - - >  Czy on z tego wyrośnie? W sensie, że jest jeszcze malutki i potrzebuje bliskości? Czy już się tak przyzwyczai? Bo nie wiem, czy dać mu czas, bo tego potrzebuje czy mimo wszystko odkładać i uczyć
 Czy on z tego wyrośnie? W sensie, że jest jeszcze malutki i potrzebuje bliskości? Czy już się tak przyzwyczai? Bo nie wiem, czy dać mu czas, bo tego potrzebuje czy mimo wszystko odkładać i uczyć  

Dziękuję
 Dziękuję