marta18691
Fanka BB :)
No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieniądze szczęścia nie dają, dziś są jutro nie ma. Recz do nabycia. Czy wydam na salę czy na fryzjera co to za różnica skoro i tak wydamZalezy od szpitala po prostu mi do glowy nie przyszlo zeby prosic o jakas sale bo dla mnie to bez sensu kase wywalacjak rodzilam w czerwcu to duzo bylo pacejentek wrecz wysyp byl
Taka opcja była już nawet przed wirusem.No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta![]()
No to wydaszPieniądze szczęścia nie dają, dziś są jutro nie ma. Recz do nabycia. Czy wydam na salę czy na fryzjera co to za różnica skoro i tak wydam![]()
Ja nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta![]()
No to dobrze jak idzie skorzystac za darmoJa nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.
Ogólnie sprawdziłam na stronie mojego szpitala i taka sala jest jednak za darmo, także radzę się doinformowac jak to wygląda. Nie będę akurat w moim szpitalu rodziła, więc nie miałam uaktualnionej wiedzy.