• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pytanie o szpital i formalności

reklama
No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta😊
Ja nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.

Ogólnie sprawdziłam na stronie mojego szpitala i taka sala jest jednak za darmo, także radzę się doinformowac jak to wygląda. Nie będę akurat w moim szpitalu rodziła, więc nie miałam uaktualnionej wiedzy.

Ja nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.

Ogólnie sprawdziłam na stronie mojego szpitala i taka sala jest jednak za darmo, także radzę się doinformowac jak to wygląda. Nie będę akurat w moim szpitalu rodziła, więc nie miałam uaktualnionej wiedzy.
No to dobrze jak idzie skorzystac za darmo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry