marta18691
Fanka BB :)
No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pieniądze szczęścia nie dają, dziś są jutro nie ma. Recz do nabycia. Czy wydam na salę czy na fryzjera co to za różnica skoro i tak wydamZalezy od szpitala po prostu mi do glowy nie przyszlo zeby prosic o jakas sale bo dla mnie to bez sensu kase wywalacjak rodzilam w czerwcu to duzo bylo pacejentek wrecz wysyp byl
Taka opcja była już nawet przed wirusem.No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta![]()
No to wydaszPieniądze szczęścia nie dają, dziś są jutro nie ma. Recz do nabycia. Czy wydam na salę czy na fryzjera co to za różnica skoro i tak wydam![]()
Ja nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.No teraz to przez tego wirusa to ludzie wymyslaja....bede rodzic w lutym i bede w noramlnej sali jak ktos woli miec lepsza opcje to niech skorzyta![]()
No to dobrze jak idzie skorzystac za darmoJa nie chcę prywatnej sali bo jakiś pseudo wirus się pojawił, tylko dlatego że nie czuje się komfortowo wśród obcych ludzi, chce w spokoju do siebie dojść bez płaczących dzieci innych kobiet.
Ogólnie sprawdziłam na stronie mojego szpitala i taka sala jest jednak za darmo, także radzę się doinformowac jak to wygląda. Nie będę akurat w moim szpitalu rodziła, więc nie miałam uaktualnionej wiedzy.