mam nadzieje ze do konca zycia duzo wiecej niz 153 dni
Zakochalam sie w jego/jej? (dopuszczam jednoplciowosc w zwiazkach lub obecnosc ukrytych facetow)
jego sile
piwo wino czy wodka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje ze do konca zycia duzo wiecej niz 153 dni
Zakochalam sie w jego/jej? (dopuszczam jednoplciowosc w zwiazkach lub obecnosc ukrytych facetow)
... w że był niedostępny ... w jego dobrym sercu ze czasem nei ma czasu dla siebie bo woli dla innych <choc czasem to jest na wielki minus> ... w tym ze jak byliśmy razem dawał z siebie wszystko ...mam nadzieje ze do konca zycia duzo wiecej niz 153 dni
piwo ew. wino albo szampanjego sile
piwo wino czy wodka?
piwo ew. wino albo szampan
nigdy nei związałabym sie z facetem/kobieta <> który/ra ...
coraz lepszymfacetem ktory jest slabszy ode mnie, nie umie podejmowac decyzji:/
jakim jestem kierowca?
coraz lepszym<rok prawko hehehehe>
gdy potrzebuje porady ....
zależyczego ale zazwyczaj do połowy pustazawsze jacek, potem mama
szklanka do polowy pelna czy pusta?
zależyczego ale zazwyczaj do połowy pusta![]()
Kawa ...
...najgorsze co moze mnie spotkackoniecznosciowo
samotnosc to...
baaardzo sie zakochalam i tamilosc wodzilamnie zanospowielkim swiecie...najgorsze co moze mnie spotkac
pewnego wakacyjnego wieczorku ...