• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytanie

reklama
Mam takie pytanie termin mam na 27 listopada to kiedy spakować torbę do szpitala bo szczerze to nie wiem przy pierwszym nawet nie zdążyłam nic spakować 🤣🤣
Położone w szkole rodzenia mówiły że sześć tygodni przed terminem. W pierwszej ciąży tak zrobiłam 😂w drugiej poszłam na zwolnienie dopiero w 37tc więc czasu ciągle mi brakowało na to🙃i wtedy dopiero się spakowałam właśnie ☺

Polecam wcześniej spakować niech sobie leży. Nagle trafiłam do szpitala w 32tc z postępującą akcją porodową. Na szczęście powstrzymano ją l, ale zostałam tam do porodu w 36. Torbę miałam spakować po wizycie. Dobrze, że rzeczy miałam już gotowe w jednym miejscu w szafie to mąż pakując ją na prędce nie szukał niczego.

Ja przy pierwszym pakowalam w dniu terminu:p synek wyczul nieperzygotowanie i przedluzyl sobie pobyt o tydzien:p
Z corka spakowalam sie w lutym majac termin na poczatek kwietnia, tym razem dobrze ze nie czekalam do terminu bo sie odrobine pospieszyla wiec bylby problem.
Lepiej miec naszykowane i niech sobie lezy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry