Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mojej córeczce tez skorka schodzila. pytalam i to normalne. Moczyc sie 9 miesiecy to pozniej musi miec swoje skutki
A jezeli chodzi o gazy to to moze byc poczatek kolki. Tzn musisz uwazac co jesz jezeli karmisz piersia. Sa rozne kropelki ktore maluszka pomagaja w pozbyciu sie nadmiernych gazow.
U nas tez skorka schodzila, glownie ze stopek. Polozna na wizycie w domu powiedziala ze to normalne i ze samo zejdzie. Od poczatku kapiemy w olilatum, dla naszego babla super, niczym nie trzeba kremowac
moja tez urodziała sie cała pomarszczona, wygladała jak staruszka wiec dokladnie ja natłuszczaj, ja smarowałam ja kremikiem takim sos nivea bardzo czesto i przeszło
a co do napiecia no cóz to tez normalne taki układ trawienny maluszka dopiero uczy sie wszystkiego dopoki dziecko nie płacze to wszystko jest w porzadku