sugarspunsister
matka polka superstar
buba jestes juz legendą 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, jak cos to Buba jaka stronę płatna załóż :-);-)

;-) co moge pomoge

i ze lada moment porzuce moja dotychczasowa pasje i zawod i otworze sklep dla dzieci 

a sa stosunkowo drogie.Firma ktora produkuj od wacikow po ubranka,wozki zabawki nie jest przodujaca w danej dziedzinie.

to zdradz jaki, kolezanka podkłda małemu poduszkę, ale to chyba nie o to chodzianetaa Do spacerowki Quiniego mozna przesadziic dziecko dopiero jak ma okolo 7-8 miesiecy i jest w miare sztywne wtedy sie "nie meczy" i nie obciaza kredoslupa.A na kat nachylenia jest bardzo prosty patent![]()
ale ja jednak za pompowanymi jestem bo jakos tak mi osobiscie lepiej sie podbija itp.a co do madelu City jet to podwojne kolka moga sprawic troche klopocikow.