A
Agutek
Gość
Ja bym chciala jednak chyba 4-kolowa spacerowke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Agutku jeśli chodzi o Chicco ct 04 to ja widziałam go na żywo w sklepie i jest bardzo fajnygondolka o dlugosci 74 cm to wcale nie tak duzo w porownaniu z innymi gondolami
z tego co pamietam to moj mutsy mial wlasnie chyba 74cm i ta gondola uznawana jest za bardzo mala, aczkolwiek nam w zupelnosci wystarczyla ;-) prawda jednak, ze duzego dziecia to ja nie mam ;-)
to teraz mi poradzcie
potrzebuje parasolki, mam 3 typy
-zooper hula
ZOOPER HULA - LEKKI, ZWROTNY, NOWOCZESNY (294450307) - Aukcje internetowe Allegro
-chicco multiway
CHICCO MULTIWAY 2008 z barierką (następca CT04) (294035073) - Aukcje internetowe Allegro
-jane energy
WÓZEK SPACEROWY JANE ENERGY KOL H 19 ORANGE (292196440) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiscie wiem, ze jane ma bardzo dobre opinie i sugar bedziesz na pewno mnie do niej namawiala ;-)
tylko jane jak dla mnie troche za droga jest, bo ciagle w glownym uzyciu na byc casualplay, a parasolka sporadycznie
do tego musialabym jeszcze dokupic palak co znowu podwyzsza koszt wozkaaczkolwiek gdybym otrzymala powalajace argumenty o totalnej wyzszosci jane nad pozostalymi to pewnie bym sie skusila
gdyby jednak wziac pod rozwage pozostale dwa to ktory?
ale niestety moja córcia się do niego nie mieściła na wysokość
miała głowę w budce
musisz przymierzać córcie