reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

wg. mnie tez juz sie nie oplaca kupowanie takiego pelnowymiarowego wozka jak dziecko ma dwa i pol roku :( wiem, chcialoby sie ale miesiace zleca tak szybko ze nawet nie zdazysz go pouzywac.Nomadow kompletnie nie znam...nigdy nawet nie widzialam na zywo, wiem tylko ze te wozki nie przyjely sie w USA chociaz kiedys probowali je tu wrzucic bo mialy kiepskie oceny - szczegolow nie znam. W Polsce sa chyba dosc popularne i lubiane?

reklama
Witam
Skusiłam się na Britaxa Verve i jak na razie jestem zadowolona. Kierowałam się wagą, łatwością składania i wyglądem ;)
Oczywiście dla kogoś kto szuka wózka na długie leśne eskapady nie będzie to dobry wybór ale dla kogoś kogo dziecko więcej woli chodzić na nóżkach niż jeździć w wózku to dobry wybór. My dość dużo podróżujemy więc nie bez znaczenia jest rozmiar. Prowadzi się bardzo dobrze, co prawda na razie testowany na chodnikach i w sklepach a nie na polnych drogach. Ma amortyzację, siedzisko nie jest kubełkowe jak tu ktoś pisał i rozkłada się o jakieś 10 cm, zawsze to coś. Mój synek akurat lubi siedzieć całkiem prosto więc mi się podoba że nie jest oparcie tak pochylone jak np w xlanderze którego miałam wcześniej. Denerwuje mnie trochę prowizoryczny podnóżek, ale myślę że da się z tym coś zrobić i na początku w oczy rzuciło mi się małe siedzisko, jednak mojemu synkowi jest w nim wygodnie.
Pozdrawiam

patrzcie laski jak u nas cieplo sie zrobilo....w ciagu trzech dni wiosna nastala....w sumie to o caly miesiac sie pospieszyla bo nie przypominam sobie zeby TAK cieplo bylo z poczatku lutego!!!

Fajnie sie Buzz prezentuje co? i fajnie sie jedzie po prosciutkiej drodze...jedna roczka sobie go popychalam ale jak weszlam do sklepu to mnie szlag trafial, rece bolaly od wykierowywania pomiedzy polkami i stoiskami a to skrzypienie!!! Koszmar jakis! Bola mnie dlonie po dzisiejszym spacerze:( Jak maly byl mniejszy wogole tego nie czulam ale teraz jego waga obciaza stelaz tak ze ledwo nim wyrabiam. Zero przyjemnosci na zakupach.Raz to nawet o maly wlos go no przewrocilam bo chcialam cofnac do tylu miedzy polkami (malo gdzie sie miescilam ze wzgl. na szeroki rozstaw tylnich kol) i caly wozek mi przewazylo....ledwo go powstrzymalam.Dziewczyny mialyscie problem ze skrzypieniem tak jak ja? I co robilyscie?

Witam
Skusiłam się na Britaxa Verve i jak na razie jestem zadowolona. Kierowałam się wagą, łatwością składania i wyglądem ;)
Oczywiście dla kogoś kto szuka wózka na długie leśne eskapady nie będzie to dobry wybór ale dla kogoś kogo dziecko więcej woli chodzić na nóżkach niż jeździć w wózku to dobry wybór. My dość dużo podróżujemy więc nie bez znaczenia jest rozmiar. Prowadzi się bardzo dobrze, co prawda na razie testowany na chodnikach i w sklepach a nie na polnych drogach. Ma amortyzację, siedzisko nie jest kubełkowe jak tu ktoś pisał i rozkłada się o jakieś 10 cm, zawsze to coś. Mój synek akurat lubi siedzieć całkiem prosto więc mi się podoba że nie jest oparcie tak pochylone jak np w xlanderze którego miałam wcześniej. Denerwuje mnie trochę prowizoryczny podnóżek, ale myślę że da się z tym coś zrobić i na początku w oczy rzuciło mi się małe siedzisko, jednak mojemu synkowi jest w nim wygodnie.
Pozdrawiam
tez mialam ochote na niego ale przeraza mnie to malutkie siedzisko..jak myslisz na jak dlugo ono wystarcza? Ostatnio widzialam zdjecie 4 latka w Zappie i jeszcze sie miescil! A wlasnie w takim celu bym chciala Britaxa, jak mlodemu sie znudzi spacerowanie to zamiast wisiec ojcu na barana (co jeszcze czesto szescioletni Oli robi) to wlasnie podjazd w takim wozio mu zaoferowac...No i jaka tapicerka jest?

pawimi super sie prezntuje...
Dlatego ja chce buzz 4 , bo ten buzz 3 nie jeste stabilny :baffled:
Juz sie nie moge doczekac kiedy go zamówie:-):-)

Ten drugi Britaxa Verve tez fajny ale tez trzy kolowy

ale zazdroszcze pogody :-( chetnie bym wyszla na taki wiosenny spacerek a tym czasem siedzimy wszyscy w domku schorowani grypa :baffled:
ja ostatnio jak bylam buzzem na zakupach to zaczepilam tylnim kolem o polke sklepowa i wszystko z niej spadlo :zawstydzona/y: troche mi bylo glupio na szczescie nic sie nie pobilo lezaly na niej same przyprawy w torebkach :-p

Pawimi rewelacynie prezentuje sie Twoj buzz i ggdyby nie to ze Twojemu synkowi nozki dotykaja prawie podnuzka to wozio calkiem spory sie wydaje bo i obszerny jestna zdjeciu itp..i zazdroszcze pogody u mnie aktualnie pada deszcz ze sniegiem i wieje ale w ameryce pogoda jest inna niz w pl...poza tym wspolczuje skrzypienia chodz jak patrze na Twjego buzza to ja i tak sobie go nieodpuszcze nawet juz mi pasuje takie siedzisko jak Ty masz:-):-)wyglada Twoj wozek jak nowy:-):-)

Kurcze faktycznie że roczniak ledwo się mieści... moja gondolka jest już u mojego brata tylko czekam teraz na transporcik..zapakowana oryginalnie także żadnego oszustwa nie było :) martwi mnie tylko że piszecie o braku stabilności....no ale... zakupione i już ..i tak mi się żaden inny nie podobał, myśle jescze nad tym kółeczkiem z przodu terenowym...

Pawimi, znajoma wozi w nim 2,5 letnią córeczkę więc tragedii nie ma. Tak jak pisałam jest to wózek przewozowy a nie na 3 godzinne spacery :) np jak maluszka zabolą nóżki na spacerze.
Ja jestem zadowlona z kupna ale każdy kieruje się czym innym przy wyborze wózka.
Fajny jest Buzz ale kolor nie mój typ i bardziej mi się podoba kolekcja 2006. Miałam kupić buzza ale wygrał xlander ze względu na to że lepiej radzi sobie w terenie.
Faktycznie u Was ciepełko, nie mogę się doczekać kiedy u nas tak będzie.
Jak chcecie to zrobię małemu kilka zdjęć w Britaxie i wkleję ale za kilka dni bo teraz jest ma zapalenie krtani.

reklama
Do góry