reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

tylko, ze w Poznaniu to jest chyba importer a on nie oblsuguje indywidualnych klientow :eek:
wiem, bo kontaktowalam sie z nimi w sprawie mutsy rok temu i odeslali mnie do sklepow.

reklama
tak
ale kto bedzie mial najnowsze modele jak nie oni ?? ;-)
nie madre by bylo dzwonic po sklepach i pytac skoro wiekszosc kupuje wozki z hurtowni w Poznaniu
(eni pytala o dostepnosc w Polsce )

eni tak pisalam o transporterze
chcialam go kupic i sie dowiadywalam co i jak... mialam mozliwosc przywiezienia sobie z Holandii.

zapomnialam wczesniej dodac, ze to 1300 to za wersje spacerową.. bo taka mnie obecnie interesowala :-)

dyziolek nie znam wozika :no:

Melanie taka cena bylaby super u nas w Polsce:) dokupic tylko gondolke i ma sie caly komplet, coz marzenie

dokladnie :tak:

nasz pierwszy woz byl wlasnie mutsy
i wiesz.... gondolki nie mielismy :-)
tylko fotelik prima play
i nie odczuwalam braku gondolki
wg mnie to zbedny wydatek ;-)
ale kazdy moze miec swoje zdanie :tak:

witam wszystkie obecne i przyszłe mamy-jeżeli macie problem z wyborem dobrego i funkcionalnego wózka to zastanówcie się nad TEUTONIą w szczególności na duzych kołach z rewalacyjnej pianki.nie polecam mutssy,quinny też nie ze względu na kubełkową spacerówkę-chyba że to komuś nie przeszkadz to jest quinny na 4-kółkach-prowadzi sie go dużo lepiej niż trzykolowy.z trzykołowych polecam maclarena MX3-rewelacja a jak ktos woli coś mniejszego i troszkę lżejszego to parasolka maclarena TECHNO XT,albo TECHNO XLR-rewelacja nie do zdarcia podobnie jak wspomniana wcześniej teutonia-jedyny wózek z trzyletnią gwarancją
pozdrawiam e.w.

Czesc Dziewczynki. Mam pytanie!!
Czy roznia sie foteliki Maxi cosi Cabrio Fix i M.C. City???
Dzieki za oswiecenie. Ania.

temat v=byl juz tu wyjasniany wiec przegladnij

witam wszystkie obecne i przyszłe mamy-jeżeli macie problem z wyborem dobrego i funkcionalnego wózka to zastanówcie się nad TEUTONIą w szczególności na duzych kołach z rewalacyjnej pianki.nie polecam mutssy,quinny też nie ze względu na kubełkową spacerówkę-chyba że to komuś nie przeszkadz to jest quinny na 4-kółkach-prowadzi sie go dużo lepiej niż trzykolowy.z trzykołowych polecam maclarena MX3-rewelacja a jak ktos woli coś mniejszego i troszkę lżejszego to parasolka maclarena TECHNO XT,albo TECHNO XLR-rewelacja nie do zdarcia podobnie jak wspomniana wcześniej teutonia-jedyny wózek z trzyletnią gwarancją
pozdrawiam e.w.

przedstawiciele handlowi, niedoinformowani w dodatku, wypad w kosmos!

do hannah29
po pierwsze to nie przedstawiciel handlowy a urzytkownik (i tzw osoba praktyczna i techniczna)
po drugie jeżeli nie doinformowana to w którym miejscu,a po trzecie zamiast wypad w kosmos-co jest niezbyt eleganckim powiedzeniem , można było powiedziec proste dziękuje-a jak brzmi!

reklama
Do góry