reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rak? Cysta?

monikak_80

Fanka BB :)
Kurcze pomocy!
Jestem w stanach juz piec lat. 2 lata temu urodzilam sliczna zdrowa coreczke, 6 tygodni po urodzeniu lekarka zalozyla mi wkladke domaciczna. od tamtej pory nie bylam u ginekologa... wiem wiem powiecie ze raz na rok trzeba - ale w stanach to jest drogie a bez ubezpieczenia zdrowotnego.... eh same wiecie

w kazdym razie- lekarka kazala mi sie badac raz w miesiacu - w zarysie - mam paluszkiem sprawdzac polozenie tej calej wkladki (mirena czy jak ona sie u nas nazywa)
Kilka miesiecy temu wymacalam na macicy jakis twardy wzgorek.... przestraszylam sie ale do kelaza nie poszlam. dzis - jestem przed okresem wiec macica jest wysoko - wymacalam nastepny - jest to takie twardszem miejsce na macicy a lewej strony. cysta? rak? zaczynam sie konkretnie obawiac.... czy ktorakolwiek miala cos takiego? kurcze piszcie o naprawde sie strasznie obawiam.... dzieki

reklama
coż można ci napisać, siegasz tylko szyjki, moga to byc jakieś zrosty, mogą być mieśniaki ( twarde kuliste twory rosnące w scianie miacicy) raczej nie groźne ale uniemożliwiają ciąże bo macica nie ma jak sie rozciągać, w takiej sytuacji niestety ale tylko lekarz może cipowiedziec co i jak, moze juz za dlugo wkladke nosisz, nie pomogłam za duzo ale w takiej sprawie sie nie da przez net.

Do góry