Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kardiolog dal wytyczne dla anestezjologia, a mnie zalecił oszczedzanie, tabsy i kontrole. Przy zalozeniu ze mam miec jeszcze chemie pooperacyjną, to czeka mnie sporo wizyt :/ Ale najważniejsze to zeby jutrzejsze przetrwać..Aż ciarki przechodzą... Znasz już godzinę? Chyba zaczynam się stresować razem z Tobą...
A jak tam po wizycie u kardiologa? Coś doradził?
On pójdzie z tobą, będziesz głęboko w jego sercu. Będzie o tobie myślał. Wiem, że nie o takie bycie ci chodziło. Czasem tato jak odprowadza to jest mniej lamentu i ma to swoje plusy.Kardiolog dal wytyczne dla anestezjologia, a mnie zalecił oszczedzanie, tabsy i kontrole. Przy zalozeniu ze mam miec jeszcze chemie pooperacyjną, to czeka mnie sporo wizyt :/ Ale najważniejsze to zeby jutrzejsze przetrwać..
Co do operacji to wiem.tyle ze.bede 3cia na stole. 2 przed jakies zabiegi. Moja nie wiadomo o której dokladnie i ile potrwa. Rano bedzie ze mna dr rozmawiał i ustalał szczegoly, mam.miec wszystko "rozrysowane".
W sumie to bardziej mysle.o synku, bo jutro.idzie pierwszy dzień do przedszkola. I to nie ze.mną :/ A tyle.razy sobie wyobrazalam ten dzien![]()