reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
Ja również gratuluje , my jeszcze nie mamy ząbków ale pierwsze objawy już są mały się ślini i cały czas wsadza sobie roczki do buzi ostatnio podpatrzyłam że sobie smyra paluszkiem po dziąsłach.Myślę że u nas będą pierwsze będą górne jedynki ale narazie czekamy wszystko się okaże :)

Ja również gratuluje , my jeszcze nie mamy ząbków ale pierwsze objawy już są mały się ślini i cały czas wsadza sobie roczki do buzi ostatnio podpatrzyłam że sobie smyra paluszkiem po dziąsłach.Myślę że u nas będą pierwsze będą górne jedynki ale narazie czekamy wszystko się okaże :)

mój tak sie ślini i smyra po dziąsłach juz od miesiąca i ciągle pusto :-) hihi:-)

Wszystkim dzieciaczkom gratuluję pierwszych ząbków:)

A u nas dalej nic. Ale Hania się bardzo ślini i pcha piąstki do buzi to pewnie niedługo się coś pojawi:) nawet mi się wydaje że widzę coś na dole ale nie jestem pewna czy to może być zbliżający się ząbek:)

Wszystkim dzieciaczkom gratuluję pierwszych ząbków:)

A u nas dalej nic. Ale Hania się bardzo ślini i pcha piąstki do buzi to pewnie niedługo się coś pojawi:) nawet mi się wydaje że widzę coś na dole ale nie jestem pewna czy to może być zbliżający się ząbek:)

haha... ja te niczego nie jestem pewna jak patrzę w buźkę:-D

Nie posiadającym ząbków życzę szybkiego ich wyrzynania:-).
U nas przebiła się lewa dolna 1 - Nurofen w czopku, Dentinox i piąstki pomagają w przetrwaniu bólu:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry