reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

Dziewczyny czy Wasze pociechy podjadaja jeszcze w nocy??
Moja odkad odcycowywana jest i dostaje tylko na noc cycka (czasem z rana) to budzi sie ok 24.00 z takim glodem ze szok! Do zera dwa cycki mi oproznia.... rano budzi sie glodna ...
nie wiem czy to przez to ze odstwilam karmienie w dzien ja to pokarm sie wyjałowil czy jej to nie starcza nie mam pojecia. OD 2 dni probuje na wieczor jej wciskac wedinke czy inne jedzonko .... marnie puki co mi idzie

reklama
moja już w ogóle w nocy nie je od prawie 2,5 m-ca. Po tym jak odstawiłam wieczorne karmienie (zamiast tego kaszka) to jadła w nocy tylko raz i to z jednej piersi i potem o 6 rano. Po upływie góra 2 tygodni budziła się raz ale nie dawałam piersi, tylko spałam razem z nią:zawstydzona/y: ale trwało to raptem tydzień i od tamtej pory ładnie przesypia całą noc. Lavrunia u Was dalej mała nie chce kaszek?

Larvunia.....Julia zasypia ok 21, ok 24 pije wodę z sokiem, a potem pomiędzy 2 a 3 zjada 180ml MM z 3 miarkami kaszy. Kolejne jedzenie rano ok 9 - sniadanie (kanapeczki lub jajecznica lub coś inego)

Tymek odkąd przestałam karmić, czyli w połowie lutego nie je w nocy. Budził się czasami, ale dostał butle z wodą i tyle. Ponoć strasznie oduczyć dziecko od niejedzenia w nocy i się przeraziłam :-p

jej, moja nadal nie chce pić mm :dry: i kaszki też są BE.
Jedyny mleczny produkt to jogurt naturalny polany sokiem z maminego ogródka... jedyna rzecz co Misia zje i to tylko jeśli ja go jem akurat. Bo jak podaje go tylko jej to zaciska usta i niechce. I o dziwo nie wysypuje jej po tym... a tak bym chciala by jadla cos przed snem wlasciwego co by si enie wybudzala juz...

reklama
Angel, a jaki to naczyniak? taki fizjologiczny płaski czy wypukły? Ada ma dużego fizjologicznego na czole (+na powiekach i z tyłu główki). Przyznam, że niefajnie to wyglądało, zwłaszcza u dziewczynki, prawie na całym czole :( Oglądali ją lekarze w szpitalu, pediatra, neurolog, miała usg główki, min. pod tym kątem. Mówili, że tak do 3-4 lat powinien się wchłonąć. Robi się coraz jaśniejszy, ale przy większym wysiłku robi się czerwony i intensywny.

Eee post z przed 2 tyg. :zawstydzona/y: Udało się coś załatwić?

Larvunia, Ada nie je w nocy, czasem dostaje butle z wodą.

Do góry