reklama
dziewczyny czy przy rozwolnieniu (drugi dzień 3 kupki rozwolnieniowe) podajecie coś dzieciaczkom? czy to w ogóle można nazwać rozwolnieniem...? myślę, że od ząbków, bo ani brzusio jej nie boli a czwórki kończą się wyżynać
andariel
mama super dwójki :]
martadelko ponoć o rozwolnieniu można mówić, gdy na dobę jest 6 b. luźnych kupek; więc ja bym się raczej nie martwiła tym, zwł.że coś podejrzewasz (ząbki); może bym wody nie podawała, bo ma działanie przeczyszczające jednak; albo spróbuj podać takie coś jak np. orsalit dla dzieci, nie zaszkodzi; ale ja bym nic nie podawała;
[matko, jaka nieskładna ta moja wypowiedź!!! ale nie mam sił jej edytować]
[matko, jaka nieskładna ta moja wypowiedź!!! ale nie mam sił jej edytować]
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U nas na rozwolnienie zawsze trata marchewka z bananem, ale tak jak mówi Andariel póki nie są częste i bardzo wodniste to nic bym nie dawała;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Martadelka zawsze możesz podać Hipp ORS (do kupienia w aptece) albo probiotyki, te nie zaszkodzą
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Witajcie
pisze do was, gdyz moje dziecko doczekało się zapalenia ucha
myslalam ze w żłobku złapała rotę bo wymiotowała miala temperaturę, rownoczesnie wychodza jej 4 ząbki trzonowe na raz,
u lekarza okazało się ze ma zapalenie ucha, do tej pory nawet uszu nie dotykała, nie bylo zadnych oznak choroby
3 tyg temu przyniosla do domu ze złobka zapalenie gornych drog oddechowych a teraz to!
bardzo się z męzem martwimy, dostala antybiotyk i krople do uszu i zwolnienie tygodniowe
napiszcie czy ktoras z was juz to przerabiala?
odkąd zaczal sie zlobek jest wciaz chora, to druga infekcja od poczatku wrzesnia
czy powinnismy isc do laryngologa? boje sie ze moze stracic sluch
(
pisze do was, gdyz moje dziecko doczekało się zapalenia ucha
myslalam ze w żłobku złapała rotę bo wymiotowała miala temperaturę, rownoczesnie wychodza jej 4 ząbki trzonowe na raz,
u lekarza okazało się ze ma zapalenie ucha, do tej pory nawet uszu nie dotykała, nie bylo zadnych oznak choroby
3 tyg temu przyniosla do domu ze złobka zapalenie gornych drog oddechowych a teraz to!
bardzo się z męzem martwimy, dostala antybiotyk i krople do uszu i zwolnienie tygodniowe
napiszcie czy ktoras z was juz to przerabiala?
odkąd zaczal sie zlobek jest wciaz chora, to druga infekcja od poczatku wrzesnia
czy powinnismy isc do laryngologa? boje sie ze moze stracic sluch
reklama
gosiaczek gon jak najbardziej do laryngologa bo nieleczone zapelenie moze skutkowac niedosłuchem - moj wujek tak ma
poza tym nie ma sensy męczyc dziecka bo ją to cholernie boli :-(
no u nas poki co w 2 tygodniu chodzenia złapał zapalenie gardła i ciagneło mu sie 2 tygodnie ...troche pokasłuje ale po kontroli u lekarza chodzi juz
poza tym nie ma sensy męczyc dziecka bo ją to cholernie boli :-(
no u nas poki co w 2 tygodniu chodzenia złapał zapalenie gardła i ciagneło mu sie 2 tygodnie ...troche pokasłuje ale po kontroli u lekarza chodzi juz
Podziel się: