hej to napisze i ja z racji tego iz papierosy to był moj nałóg (((
w lutym 2013 roku dostalam na 30 urodziny zestaw E-papierosow
zaznaczam ze paliłam ok 10 lat z przerwa (jak byłam w ciąży i jak karmilam corke )
paliłam 1-1,5 paczki dziennie
od lutego 2013 jestem na e-fajkach ) zaczynałam od nikotyny 18 mg Milda
po 3 miesiacach przeszłam na nikotyne 11 mg Milda
od 2 miesiecy jestem na nikotynie 6mg z Dr.Jacka (niestety moj ukochany Mild nie robi 6mg a mieszanie 0mg z 11mg poprostu mi nie pasowało
obecnie przymierzam sie do 0mg nikotyny )))
chociaz powiem wam iz moj maz palił 2 paczki dziennie LM czerwonych wiec fajeczki mocniejsze i 2 lata temu udało mu sie rzucic

a rzucił palenie dzieki tabletkom ( na recepte ) TABEX
a co do e-papierosow jednym sie udaje a drudzy po paru dniach odstawiaja na bok i kupuja "normalne "
moim zdaniem 100 % sukcesu zalezy od wyboru Liquida - płynu
mam wielu znajomych ktorzy twierdzili po paru razach ze im nie smakuje , ze maja kaszel , ze zle sie czuja po e-papierosie
ja zanim znalazłam "swoj " liquid i moc przetestowałam rozne marki ( paliło mnie w gardło było mi niedobrze itp ) coz nie smierdza to fakt ( chociaz ja swoje normalne papierosy zawwsze paliłam na tarasie to i tak ubranie mi smierdzialo ) ja pale dosc duzo ale mniejsza dawke taki liquid 10ml starcza mi na ok 5-6 dni
wiec w miesiacu potrzebuje ok 5 sztuk po 14 zł do tego 2 grzalki po 9 zł ( bo mam 2 e-papierosy ) wiec łatwo policzyc ze wychodzi bardzo tanio w porownianiu z normalnymi
a,,,, nie zazajcie sie na poczatku ja mialam odruch "strzepywania popiołu " hehe smiesznie to wygladało przez pare dni .