reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

reakcje poszczepienne?

madga

Fanka BB :)
dziewczyny napiszcie jak wasze dzieci reagują na szczepienia? Mój synek miał je w piątek i niby cały czas było w porządku ale dziś (tj na trzecią dobę po nich) jest jakiś ospały i rano miał wodnistą kupkę (po raz pierwszy od urodzenia). Nie ma temperatury ale się niepokoję.
Pozdrawiam was serdecznie
Magda

reklama

izis

Mój Kuba po szczepieniu nie miał tez temperatury wogóle nie zauważyłam żadnych objawów ale gdzięś w trzeciej,czwartej dobie był bardzo marudny ::) a co do kupy to niewiem czy to po szczepieniu tak może być ???

grooha1

W przyszłą środę czeka nas pierwsze szczepienie i aż strach się bać. Olaf to już przy rozbieraniu u lekarza płacze, a co dopiero kłucie.

A

aniabania

Gość
Moje baki przy szczepieniu w raczke byly bardzo dzielne. Caly czas do nich mowilam i Natalia nawet nie zauwazyla wklucia ;D Natomiast gorzej bylo ze szczepieniami w bioderka ::) Wczoraj mialysmy drugie. Niestety juz nie obylo sie bez placzu. Maja az mi sie zanosila, bidulka. Cale szczescie szybko sie uspokoily ::)

grooha1

czytałam gdzieś,że można w czasie szczepienia karmić malucha piersią i wtedy nie zwraca on za bardzo uwagi na szczepinkę, ale nie wiem czy to prawda?

A

aniabania

Gość
Qrde, Anik tego jeszcze nie slyszalam ::) Tym bardziej zaluje, ze nie karmie piersia :( Moja Natalka obalila tuz przed szczepieniem butelke, moze tez dlatego latwiej jej bylo zniesc szczepienie. Mojej corci do szczescia potrzeba butelki i przytulania. Natomiast Majeczka wymaga juz wiecej ;D

A

aniabania

Gość
Anik wedlug lekarzy sa jednojajowe. Na razie jednak jest spora roznica w wygladzie i wielkosci (Natalia jest o 1kg ciezsza o Majki) wiec nie mam problemu z rozpoznaniem ;D Charakterki tez maja rozne. Natalia jest spokojna i prawie nie placze. Natomiast Majeczka to strasznie wrazliwe malenstwo. Bardziej ja slychac w domu ;D Jak cos nie pasuje to w ryk, no i najlepiej na raczkach u mamusi ;D
Dochodze juz do perfekcji w noszeniu dwoch na raz ;D

reklama

flo

madga pisze:
dziewczyny napiszcie jak wasze dzieci reagują na szczepienia? Mój synek miał je w piątek i niby cały czas było w porządku ale dziś (tj na trzecią dobę po nich) jest jakiś ospały i rano miał wodnistą kupkę (po raz pierwszy od urodzenia). Nie ma temperatury ale się niepokoję.
Pozdrawiam was serdecznie
Magda

właśnie moja córcia też dostała rozwolnienia, już o tym pisałam. u noworodków nie można tego bagatelizować bo bardzo łatwo dochodzi do odwodnienia organizmu
nam pediatra kazała dużo pić, przepisała Lacidofil i zleciła badania krwi i moczu (na szczęście wyniki są prawidłowe)

Do góry