Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rejestrujesz onlineCześć, powiedźcie mi jak to wygląda jestem w pierwszej ciąży i się zastanowić, czy jeżeli urodzę dziecko w szpitalu w Lubinie, a mieszkam w Brzegu Dolnym, to czy mogę zarejestrować dziecko w urzędzie u siebie w mieści, czy muszę jechać specjalnie do Lubina?
My robiliśmy to online.Cześć, powiedźcie mi jak to wygląda jestem w pierwszej ciąży i się zastanowić, czy jeżeli urodzę dziecko w szpitalu w Lubinie, a mieszkam w Brzegu Dolnym, to czy mogę zarejestrować dziecko w urzędzie u siebie w mieści, czy muszę jechać specjalnie do Lubina?
W PL wystarczy mieć konto w banku do autoryzacjiRejestrujesz tam gdzie dziecko się urodziło a nie gdzie Ty mieszkasz lub jesteś zameldowana. Online możesz to zrobić tylko wtedy gdy masz profil zaufany lub e-dowód.
Nooo, autoryzacji profilu zaufanego. Na pewno o to chodziłoAle żeby zarejestrować dziecko w USC nie wystarczy miec konta w banku.
Autoryzujesz się przez logowanie do konta w banku, nie trzeba mieć zrobionego specjalnie profilu zaufanego. Teraz wszędzie do urzędowych rzeczy, jak ktoś nie ma edowodu, moze logować się przez bank.Ale żeby zarejestrować dziecko w USC nie wystarczy miec konta w banku.
Cóż, na stronie gov.pl są podane inne informacje. Ale może Ty wiesz lepiej.Autoryzujesz się przez logowanie do konta w banku, nie trzeba mieć zrobionego specjalnie profilu zaufanego. Teraz wszędzie do urzędowych rzeczy, jak ktoś nie ma edowodu, moze logować się przez bank.
Więc jak najbardziej wystarczy.