reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Hej dziewczyny, tez dzisiaj miałam usg, maluch wyjątkowo złośliwy ze siedziałam na badaniach 2h, musiałam skakać i iść się przejść a i tak się nie dał zmierzyć. Lekarz mówi ze wszystko ok. Jesteśmy w 12t6d i na 70% procent chłopiec. Ale jestem spokojna usłyszałam bicie serca mojego Skarba i widziałam jak się wierci, jutro wizyta zobaczę jak wyniki innych badań. Ciesze się ze u was też wszystko dobrze :)

reklama
Witam Dziewczyny. Moja pierwsza ciąża, już mam za sobą jedno przeziębienie i jestem w trakcie drugiego (przed ciążą nie chorowałam 2 lata), między czasie poślizgnęłam się i głowę rozcięłam, ale wszystko jest ok. Tyle że bardzo chciałam w ciąży pracować, a od 5 tc przepracowałam 9 dni... Teraz jestem w 12 tc 5 dni. Wczoraj miałam prenatalne badanie i maluch ma 6.4 cm, przezierność karkową 1,2, serduszko 154 uderzeń na minutę. Dodatkowo widziałam siusiaczka, co doprowadziło mnie do łez :biggrin2::biggrin2: Mam nadzieję, że nasze Maluchy będą rosły jak na drożdżach i we wrześniu będziemy wszystkie rozmawiać o pierwszych karmieniach :biggrin2:

IMAG0206.jpg moje malenstwo...

Załączniki

• IMAG0206.jpg
    IMAG0206.jpg
    890,8 KB · Wyświetleń: 127
Już po wizycie jestem i ku mojemu zaskoczeniu zostalam wysłana na badanie krwi na test PAPPA :eek: nie wiem dlaczego ale wszystkie panie były wysylane na badanie krwi wyniki będą za tydzien, niestety nie podał mi zadnych pomiarów tylko powiedział ze wszystko w normie. Dodatkowo jak oddawalam krew to panie mnie zapisaly do programu wykrywania cukrzycy nadcisnienia i czegos tam jeszcze na wczesnym etapie ciazy czyli do 16 tygodnia ciąży musiałam sie tylko zgodzic na pobranie krwi i w sumie pobrali mi 5 fiolek masakra.

A i gratuluję udanych wizyt :-D śliczne dzieciaczki

Już po wizycie jestem i ku mojemu zaskoczeniu zostalam wysłana na badanie krwi na test PAPPA :eek: nie wiem dlaczego ale wszystkie panie były wysylane na badanie krwi wyniki będą za tydzien, niestety nie podał mi zadnych pomiarów tylko powiedział ze wszystko w normie. Dodatkowo jak oddawalam krew to panie mnie zapisaly do programu wykrywania cukrzycy nadcisnienia i czegos tam jeszcze na wczesnym etapie ciazy czyli do 16 tygodnia ciąży musiałam sie tylko zgodzic na pobranie krwi i w sumie pobrali mi 5 fiolek masakra.

A i gratuluję udanych wizyt :-D śliczne dzieciaczki
super. szkod ze wszedzie nie ma takich programow :) super ze ok wszytsko

reklama
Do góry