Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś wieczorem miałam wizytę u położnej i myślałam, że tylko dostanę wyniki z badań odnośnie trisomi 21, 18 i 13. Sądziłam, że dostanę jakieś procenty, cyferki, a tu tylko informacja, że nie ma żadnych podejrzeń, więc dobre wieściPonieważ chyba byłam ostatnia na wizycie, to Pani zrobiła mi też usg (chociaż nie było ono planowane) i dzidziuś już całkiem spory jest <3 Wiercił się strasznie i nie chciał pokazać kim będzie (ona czy on)
Ale majtał nóżkami, machał do nas rączkami, było widać móżdżek
Ogólnie - mała miłość <3 Nie dał się też pomierzyć, za to mogliśmy posłuchać serduszka
![]()
Ale słodko [emoji4]Dziś wieczorem miałam wizytę u położnej i myślałam, że tylko dostanę wyniki z badań odnośnie trisomi 21, 18 i 13. Sądziłam, że dostanę jakieś procenty, cyferki, a tu tylko informacja, że nie ma żadnych podejrzeń, więc dobre wieściPonieważ chyba byłam ostatnia na wizycie, to Pani zrobiła mi też usg (chociaż nie było ono planowane) i dzidziuś już całkiem spory jest <3 Wiercił się strasznie i nie chciał pokazać kim będzie (ona czy on)
Ale majtał nóżkami, machał do nas rączkami, było widać móżdżek
Ogólnie - mała miłość <3 Nie dał się też pomierzyć, za to mogliśmy posłuchać serduszka
![]()