Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.08 o godzinie 14:00 rozmawiam z prof. Jackowską o szczepieniach. Zebraliśmy wasze pytania i działamy. Czy rozwiejemy czyjeś wątpliwości? Zobaczymy. Możecie wpaść na YT Dostęp do YT
Możecie dołączyć na FBMożecie wpaść na YT Dostęp do FB
Też mam takie bóle po prawej stronie pod żebrami. Najbardziej dokuczają podczas siedzenia. Są i z przodu i z tylu na plecach. To macica jest już bardzo wysoko i uciska nasze biedne flaczki [emoji4] Co do zgagi, miewam bardzo sporadycznie, więc ekspertem w jej łagodzeniu nie jestem, ale pomocne bywa wypicie mleka, zjedzenie migdałów.Dziewczyny mam pytanie jestem w 30 Tc i pod zebrami po prawej stronie mam jeden punkt w którym czuje cały czas pieczenie i ból na wieczór pojawia się u mnie zgaga nie do zniesienia czy któraś z was też tak ma? Wizytę mam dopiero w czwartek a bóle mam już od miesiąca :/
Hej dziewczyny jak tam u Was? Bo u mnie słabo za 2 tyg poród a córka przyniosła z przedszkola ospe wietrzna. Co najgorsze moi rodzice nie wiedzą czy przechodziłam ospe w dzieciństwie ale na 75% raczej nieboję się o maleństwo żeby od razu po porodzie nie miało ospy. Któraś z Was może też tak ma. Dajcie znać
![]()