reklama
kamila1983
Fanka BB :)
O ty
ubiegłas mnie ;-)

kamila1983
To straszne podobaja mi się ciemne fronty w kuchni ikea nie ma takich jak ja chce
a jak kupie bez to pewnie jakis stolarz spie przy robote znajac moje szczescie
I mam pytanie to Patrycji :-) bo widziałam na zdjęciach że ma ciemne szafki w kuchni i chyba kuchnia tez nie jest za duza nie było jakos tak za ciemno?
Ktos mi cos pomoże?

I mam pytanie to Patrycji :-) bo widziałam na zdjęciach że ma ciemne szafki w kuchni i chyba kuchnia tez nie jest za duza nie było jakos tak za ciemno?
Ktos mi cos pomoże?
Kamilko - grunt to dobre oświetlenie
halogenki (kocham to ich ciepłe punktowe światło) i każdy nawet ciemny kolor będzie sprawiał wrażenie ciepłego i eleganckiego;-)
A najlepiej taki projekt oświetlenia zlecić specjalistom od oświetlenia - ja sama wiem, że odpowiednie światło w odpowiednich miejscach działa cuda;-)
halogenki (kocham to ich ciepłe punktowe światło) i każdy nawet ciemny kolor będzie sprawiał wrażenie ciepłego i eleganckiego;-)
A najlepiej taki projekt oświetlenia zlecić specjalistom od oświetlenia - ja sama wiem, że odpowiednie światło w odpowiednich miejscach działa cuda;-)
kamila1983
Cos pokimbinuje ze światełkami mamy nad szafkami trójkatny sufit podwieszany i tam w planie sa punktowe swiatełka :-) chce jeszcze od spodu podswietlić półki wiszace moze i racja jak bedzie jasno to ciemne meble nie beda zle :-)
A
Agaton
Gość
my mamy fajnie rozwiazane siatlo w naszej kuchni tzn w mieszkanku wynajmowanym, lampki zamotowane pod szafkami, fajnie oswietlaja blat, jak cos wieczorem robie, zalaczam zdjecia moze nie najlepsze ale chyba tylko takie mam akurat gdzie to widac
kamila1983
To Roni jak sprzatniesz to wyslij
ale ja bejzelku sie nie boje wiec moze być nawet z nim

reklama
kamila1983
No własnie podoba mi sie cos takiego Agaton 
myslałam też zeby nie były to punktowe swiatła tylko w listwie

Podziel się: