..aenye
Mama grudniowa'06
nonek, to prawda. w ogole troche bylam zalamana oferta drzwi - myslalam, ze skoro decydujemy sie juz na taka drozyzne bede mogla wybierac i przebierac. ale jak sie okazalo, z nowoczesnych drzwi praktycznie tylko w tym stylu byly, troche banalne. dlatego wybralismy z waskimi szybkami, takich jakos mniej widzialam u ludzi. tez wolalabym troszke inne, ale takie, co naprawde mi sie podobaly, dochodzily do 5-6tys, a nawet duzo wiecej za sztuke
w tej firmie byly zajebiste:
Le Porte di Barausse: Porte Applicazioni Speciali - Panama
a w oogle, gdyby nie dzieci, zdecydowalabym sie na drzwi cale szklane, z pieknymi aplikacjami.. mistrzostwo!
za parenascie lat ;-)
kicia, domek masz przesliczny!!! bardzo mi sie podoba! chociaz ja osobiscie wole jasna elewacje, a najbardziej podobaja mi sie elewacje z klinkieru badz czesciowo z kamienia :-)
sugar, dla mnie duzo zbyt udziwniony. moj Wymarzony Domek ;-) musialby byc prosty, albo tradycyjny, jak ten:
Projekt DUDEK 3 - IGN PROJEKTY DOMÓW - gotowe projekty domów jednorodzinnych, projekty domów dla Ciebie
albo bardziej nowoczesny, jak ten:
Projekt domu TOMASZEK - extradom.pl
ale to nie sa szczyty moich szczytow, hehe, chociaz wlasnie obejrzalam z 400 stron (cos mnie zainspirowalyscie, hehe) z domami, nie znalazlam mojego wymarzonego ;-)
w tej firmie byly zajebiste:
Le Porte di Barausse: Porte Applicazioni Speciali - Panama
a w oogle, gdyby nie dzieci, zdecydowalabym sie na drzwi cale szklane, z pieknymi aplikacjami.. mistrzostwo!
za parenascie lat ;-)
kicia, domek masz przesliczny!!! bardzo mi sie podoba! chociaz ja osobiscie wole jasna elewacje, a najbardziej podobaja mi sie elewacje z klinkieru badz czesciowo z kamienia :-)
sugar, dla mnie duzo zbyt udziwniony. moj Wymarzony Domek ;-) musialby byc prosty, albo tradycyjny, jak ten:
Projekt DUDEK 3 - IGN PROJEKTY DOMÓW - gotowe projekty domów jednorodzinnych, projekty domów dla Ciebie
albo bardziej nowoczesny, jak ten:
Projekt domu TOMASZEK - extradom.pl
ale to nie sa szczyty moich szczytow, hehe, chociaz wlasnie obejrzalam z 400 stron (cos mnie zainspirowalyscie, hehe) z domami, nie znalazlam mojego wymarzonego ;-)