• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

nonek, to prawda. w ogole troche bylam zalamana oferta drzwi - myslalam, ze skoro decydujemy sie juz na taka drozyzne bede mogla wybierac i przebierac. ale jak sie okazalo, z nowoczesnych drzwi praktycznie tylko w tym stylu byly, troche banalne. dlatego wybralismy z waskimi szybkami, takich jakos mniej widzialam u ludzi. tez wolalabym troszke inne, ale takie, co naprawde mi sie podobaly, dochodzily do 5-6tys, a nawet duzo wiecej za sztuke :sorry2:
w tej firmie byly zajebiste:

Le Porte di Barausse: Porte Applicazioni Speciali - Panama

a w oogle, gdyby nie dzieci, zdecydowalabym sie na drzwi cale szklane, z pieknymi aplikacjami.. mistrzostwo!
za parenascie lat ;-)

kicia
, domek masz przesliczny!!! bardzo mi sie podoba! chociaz ja osobiscie wole jasna elewacje, a najbardziej podobaja mi sie elewacje z klinkieru badz czesciowo z kamienia :-)

sugar
, dla mnie duzo zbyt udziwniony. moj Wymarzony Domek ;-) musialby byc prosty, albo tradycyjny, jak ten:
Projekt DUDEK 3 - IGN PROJEKTY DOMÓW - gotowe projekty domów jednorodzinnych, projekty domów dla Ciebie

albo bardziej nowoczesny, jak ten:
Projekt domu TOMASZEK - extradom.pl

ale to nie sa szczyty moich szczytow, hehe, chociaz wlasnie obejrzalam z 400 stron (cos mnie zainspirowalyscie, hehe) z domami, nie znalazlam mojego wymarzonego ;-)

reklama
no wlasnie aenye ja tez mialam straaaszny problem z drzwiami i tak jak u ciebie jak mi sie podobay to takie wlasnie po cztery czy pieć tysiecy z sztuke, ale w koncu znalazlam wybawienie za w miare rozsadna cene choc to dla mnie tez nie malo

mi sie marzy domek w takim wiejskim stylu, albo jak ten z Nigdy w zyciu, z ogrodkiem w angielskim stylu z masa traw roznego rodzaju itp, bardziej dziki niz perfekycjnie ulozony i np. zebym mogla piec kawke patrzac na jeziorko jakies ach marzenia;))))

jako ze wlasnie wysylalam mailem plytki do mojej kolezanki ktora ma nam zaaranzowac lazienke to wstawiam plytki do lazienki ( screen ze strony z zaznaczonymi tymi ktore bierzemy) a te biale to do kuchni

Cerkolor, Ceramika, Dekoracje ceramiczne, płytka, Płytki ceramiczne, kuchenne, łazienkowe, terakota, glazura, kafelki, aranżacje kuchni, Ceramika antybakteryjna, œcienne, brodzik ceramiczny, mozaiki, mozaika, œciana, profil, R3, R6, remont, łazienka,

edit: ech kiepsko widac wiec podaje linka do strony, na screenie zaznaczone sa czarnymi kolkami ;) http://209.85.135.104/search?q=cache:PmCwFRXRZ5oJ:ceramir.ru/cat/%3Fid%3D442+gaudi+tobacco&hl=pl&ct=clnk&cd=8&gl=pl

Załączniki

• łazienka płytki.jpg
    łazienka płytki.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 69
maja wszystkie materiały budowlane mają swoje wdady i zalety, ale pustak czy tam suporeks jak kto woli odpada całkowicie, dziwi mnie że ludzie to kupują przecież to jest robione z pyłów radioaktywnych, a to że te pyły leżakują ileś tam i dopiero jest to wykorzystywane do produkcji to do mnie nie przemawia.
Ceramika krucha, biała silikatowa zimna , Ytong hmmmmm - to też nasz produkt , podobno super sprawa, ale ja za tym nie jestem jakoś nie mam przekonania , itp itd, na coś sie zdecydujecie możliwości wiele.......obecnie się buduje ściany jednowarstwowe + ocieplenie, a z grubego Ytonga to podobno nawet ocieplenia nie trzeba tylko tynk zewnętrzy.
Ja jak będę budowała to na pewno z naszej silki 18 + zaprawa klejowa na cienkie spoiny + ocieplenie - zboczenie zawodowe i już:tak:

eee,no chciałam się pochwalić drzwiami, ale nie moge ich nigdzie w necie znaleźć.

Zrobię jutro zdjęcie, może będą już zamontowane. Drzwi stalowe, ocieplane (a do tej pory mieliśmy ,hehe, jakies drzwi sklecone z desek (tak wiało przez nie,że w zimie nam grzejnik w wiatrołapie zamarzał;-)). Mają piękny witrażyk, a kosztowały - uwaga - 1299 zł:cool2:
No u nas wszystko za takie ceny kupione;-) Parę lat wytrzymaja, potem se pierdykniemy jakiś goran za 10 patoli, a co :cool2:

Dita pokaz pokaz bo ja wlasnie szukam jakis fajnych drzwi!
pokaz wogole jakies zdjecie waszego domku bo chyba nigdy nie pokazywalas....

dzieki laski za komplementa.
chlopaki juz klada dachowke to moze za tydzien pokaze juz z polozonym daszkiem.

reklama
Kicia, Dita suuuper domki

Dita masz tam balkon? Mi się marzy taki domek z conajmniej 2 balkonami w tym jeden wielki ;-)

Kate ja mam działkę budowlana 1000m kw ale kasy bark na budowę :dry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry