• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Dzieki za komplementa:)
Aenye polaczenie czerwieni z fioletem przypadkowe zupelnie. Kanapa kupiona do malego domku byla i przywedrowala z nami do duzego.
A kazdy kto do nas przychodzi to sie pyta skad mamy taka zaje bista skrzynie;-). Jak im mowie, ze to staroc z mojego pokoju to nie wierza.
Jak ktoras chce to na allegro pelno jest takich np. skrzyn, pudelek z surowego drewna do dekoracji.
A Manka diabel wcielony.

reklama
no to teraz my jako tako urzadzeni bez drzwi, znaczy przystosowane miszkanie do zamieszkania;-) genralnie nasze wyrko, pokoj Agatki, łazienka i pokoj z kuchnia i przedpokojem

Załączniki

• Obraz 037.jpg
    Obraz 037.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 127
  • Obraz 040.jpg
    Obraz 040.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 138
  • Obraz 055.jpg
    Obraz 055.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 141
  • Obraz 043.jpg
    Obraz 043.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 137
  • Obraz 044.jpg
    Obraz 044.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 131
  • Obraz 045.jpg
    Obraz 045.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 138
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 145
  • Obraz 052.jpg
    Obraz 052.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 143
  • Obraz 053.jpg
    Obraz 053.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 135
Agaton - bardzo mi sie podoba kuchnia i łazienka i duży pokój.
Natomiast pokój Agatki bardzo hmm... chłodny. Ale ważne żeby Agatce odpowiadał;-)
aaa - no i ta ściana w kolorze śliwki:-D
Na wiosnę robimy generalne wykańczanie salonu - i już wiem, jaki kolor ma miec ściana:tak:;-):-D

Agaton slicznie. Widze, ze do pokoju Agatki kupiliscie szafe jaka ja chcialam Julce, ale nie wyszlo.

Sliczna podloga w pokoju, sliwka na scianie, duuuzy przedpokoj, kuchnia super. A i widzialam lampy z ikei takie jak u nas:-p.

Dita kolorek wyglada na zdjeciach na niebieski, ale to w rzeczywistosci jest lila niebieski i calikiem inaczej na zywo wyglada ;) poza tym brak dodatkow w ogole cala chata teraz surowa jest...

a jesli chodzi o ikee to zrazilam sie do kuchni ale reszta rzeczy mi gra ;)))) mamy jeszcze szafe w sypialni ale nie chcicalo mi sie zdjecie zmniejszyc jutro z J poprobuje, brakuje w tym mieszkaniu jeszcze wiele rzeczy ale to z czasem, tym bardziej ze nie wiem jak z moja robota i co sie z tym wiaze kasa :((((((

Mi też bardzo mieszkanko się podoba :tak:
Ech ... ja też zrobię sobie śliwkę na ścianie ... a co ! Tylko meble będę musiała zmienić , tzn. właściwie tylko obicie kanapy . Wiecie ile może to kosztować ? Tzn. czy się opłaca ?

A z czego kanapa?
Mojemu szefowi z labu robili "renowację" kanapy skórzanej - całe obicie do wymiany plus trochę sprężyn i cała gąbka - za 600 zł, więc chyba samo obicie drogo nie wychodzi. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry