• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

dobra, ale jak juz sprzatne, to z krzesel pospadacie :-p :-D

jakby cos sie nowego wydarzylo w naszym m, pewnie mialabym impuls do robienia fotek, a ze wszystko niemal jak w dniu przeprowadzki minus kartony to czekam, az jakies dekoracje pierdykne ;-)

reklama
aenye ty masz cala kuchneie ikeowska si?
wlacznie z urzadzeniami?
jesli to nie jest tajemnica to skrobnij skolko za nia zaplacilas
i ile kosztuje montaz od nich?

ja co prawda potrzebuje tylko srodki i mechanizmy, fronty zamawiam u stolarza a agd kupuje inne bo oni maja tylko whirpool zdaje sie

same szafki (z frontami i drewnianym blatem) wyszly cos ok 3500 :-) mam 3.8m szafek, dwa wysokie slupki, dwie witrynki.

urzadzenia owszem, whirpool, na razie jednakowoz jestem zadowolona. tylko maja skopane lodowki, wiec kupilismy na wlasna reke. reszta git sie spisuje (bralismy od nich plyte, okap, mikrofale, piekarnik i zmyware). :-)

kurde to dobra cena :tak:

a jak z montazem?

ja kupuje zmyware, piecyk, plyte gazowa i okap ale to chyba boschowe bo lodowke juz mam takowa

a jaki okap macie? i ktory blat?

sugar, no dobra, dlatego zdecydowalismy sie na ikee :-)
okap mamy jeden z najdrozszych, gdyz zalezalo nam, by mial mega moc, bo mamy salon z aneksem. nie pamietam modelu, ale taki za 1790 chyba - zobacz w katalogu :-) dobry jest, niemal nic nie czuc.
blat brzozowy, ale nie polecam, w sensie, jak kupic to ok, bo ladny i na razie nie widac ani rys, ani odbarwien, ani nic, ale zaniesc do stolarza i niech polakieruje dziadostwo, bo olejowanie brudzi, nie chce sie i generalnie dupa.
montaz mielismy za pol ceny, wyszlo nam ok. 700zl (byloby wiele mniej, ale przez nasze cargo, co je mamy same i halogeny = same przerobki, wyszlo wiecej).

Aenye pokaz mi tu szybko swoja kuchnie! Obojetnie czy jest balagan czy nie. Bo moze jeszcze zmienie swoje zamiary i wybiore sie do ikei. Powiedz mi czy szafki masz drewniane tez?

dobra, macie, skoroscie takie niecierpliwe :-p :-D
jest brzydka pogoda i kolorki jakies takie smutasowe wyszly, jak sloneczko swieci jest cudnie :-)

kuchnia:

URL=http://imageshack.us]
kuchniapa8.jpg
[/URL]

salon:

przedpokoj:

sypialnia:

pokoj Fiolka i mebelki:

wszystko ofcoz nieustawione, niedopiete na ostatni guzik, niewykonczone ;-) to sie tyczy mebli, scian, okien i ustawienia mebli ;-)

reklama
o, cos mi sie sypialnia uszkodzila przy zrzucaniu.. :-) no nic, macie chociaz kolorki :-) lozka na razie i tak nie mamy :sorry2: tylko materac tam lezy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry