• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Pokój Filipka ma przecudne kolorki :tak::-):-):-)
Reszta dla mnie za blada... ale wiecie jak ja mam ;-)
A taką kuchnię podobną bardzo planuje mój braciszek (biały z jasnym drewnem).
:-)

Aenye sliczne mieszkanko. Pokoj Filipka rewelacja. I ten dywan co wczesniej juz widzialysmy.
Kuchnia bardzo ladna, ale mala. Niewiele wieksza jak ja mam teraz, to niestety dla nas za malo.
Sliczna ta kanapa co ja pieknie fioletem zabarwilas;-).

nonek ;-) nic nie mow.. a kuchnia to aneks, wiec sila rzeczy nie za duza. ale powiem ci, ze spokojnie sie miescimy. gdyby zmiescila sie jeszcze jedna duza szafka cargo 60 i przez to wiekszy blat - bylaby idealna, no ale to nawet bardziej przyszlosciowo, niz na teraz. na razie spokojnie styka, nawet mamy jedna mala cargo prawie pusta. no ale ja malo gotuje na razie, jak zaczne, to bede robic lepsze porzadki w szafkach, jak anthea turner ;-)

kasia_z - hehe, a pamietasz, jak mialam w zeszlym m? :-D neonowy pomarancz, ciemny roz, jaskrawa zielen i malina :-D ale chcialam teraz neutralnie, spokojnie, zeby sie wyciszac.. no i optycznie powiekszac przestrzen.. tylko dzieciakom dalej energizujaco :-) bo potrzebuja bodzcow maluchy :-)

kicia, Dita, dziekuje baudzo :tak:

a ja widziałam na zywo i jedyne co bym zmieniła to szafa w salonie
bo nie lubie miec rupieci na wierzchu

a reszta mieszkania bardzo mi się podoba!!!

Aenye pamietaj, ze ja mieszkam na wsi. Jeden obskurny sklep, czynny z przerwami. Ja musze miec duzo szafek, musze pomiescic jakies zapasy. Bo nienawidze jak mi cos zabraknie.

sa_raa, tam tylko na razie stoja rozne pierdy ;-) docelowo tylko ksiazki, plyty i DVD + zdjecia w ramkach ;-)
ale fakt faktem, ten regal wygladal dobrze tylko w ikei :dry: zawiedzeni okropnie tym jestesmy, bo jakis bez wyrazu totalnie. ale mam zamiar ponaklejkowac go przezroczysta, matowa folia w jakies trybalowe wzorki i zobaczymy..

nonek
- ja nie na wsi, a tez mam zapasy jak na syberyjska zime ;-) nie umiem nie robic duzych zakupow i zawsze mamy mnostwo puszek, warzyw itp. wiec wiem, co czujesz. ale jakos sie miescimy :-)

ALE, ALE!!!! MAM CUDNA INFORMACJE!!!!!!!!
najprawdopodobniej uda nam sie zamowic:
A. albo kawalek skory na siedzisko (ktore ufioletowalam i sie starlo :cool2:)
B. albo cale siedzisko :-D :-D :-D
nie wiecie, jaka ulga... ponoc te kanapy robi dla ikei polski producent, a tapicer ich jest w straszynie (k/gdanska) :-D i mozna najprawdopodobniej zamowic te skore :-D

reklama
ayene kuchnia git, ale mnie tylko ta sciana bez kafli zastanawia bo jednak przy myciu naczyn czy gotowaniu moze tam cos odprysnac etc. ja przynajmniej raz w miesiacu myje płytki kuchenne i zawsze mega brudne, wiec jak to z ta sciana bedzie?? generalnie fajne mieszkanko, zycze Wam zeby sie dobrze mieszkalo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry