Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety na polowe z tych rzeczy nikt nie zwaraca uwagi!!!Najważniejsze to unikać rurki z tlenem prosto w twarz dziecka ( powinna być maseczka tlenowa - ale oszczędzają). Pilnować też trzeba badań terminowych badań profilaktycznych aby był czas na laseroterapie. Bardzo szkodliwe jest tez podawanie krwi ( moja mała miała 2 razy) oraz polskiego żelaza w płynie ( nie jest za skuteczne a podaje sie je w dużej ilości) mi moja pediatra przepisała niemieckie żelazo Ferro Sanol Tropen. Podawałam jej tylko 5 kropel dziennie i po miesiącu Irma Aisha hemoglobinę miał powyżej górnej normy (mogę dodać że skończyła się też udręka prania poplamionych na brązowo polskim żelazem ubranek- niemieckie jest bezbarwne). Należy też pilnować aby inkubator był przesłaniany od sztucznego światła chociaż na parę godzin dziennie i aby naświetlane ( żółtaczka) dzieci w innych inkubatorach były oddzielone od naszego maluszka.