reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Mrtynka ja zamowilam identyczny kombinezonik, i jestem bardzo zadowolona, myslalam ze bedzie cienszy bo za taka mala cene czego sie spodziewac, a tutaj dobrze wykonczony i cieplutki.I rozmiar 62 nie jest za duzy jak na moje oko, jednak maluszek do konca lutego napewno w nim pochodzi wiec lepiej jakbedzie ciut wiekszy

reklama
Moze tak zrob, bo ja z tej ciekawosci poszukalam siatek centylowych zeby sprawdzic ile dziecko bedzie miec wzrostu w tych miesiacach co pisza i mozesz zobaczyc
VII. Siatki centylowe
tylko ja nie rozumiem skad oni sobie wzieli te centymetry :wściekła/y:
patrzylam u nich na wieksze rozmiary tez i np. napisali ze 18 miesiecy to 74 cm, a na siatce centylowej wtchodzi na 10 miesieczne dziecko tak okolo....
no nie wiem zrob jak uwazasz, ale mi tu cos nie gra:confused:przepraszam ze Ci tak namieszalam teraz...

A to moja pościel - zrobię jeszcze fotki jak już pokoik będzie cacy i rozłożę wszystko jak należy w łóżeczku.

podusia

obleczenie na podusię

ochraniacz z boku

i widok na obrazek przy główce maluszka (ochraniacz) oba elementy tworzą całość i można zdjąć obleczenie i uprać.

Prześcieradełko jest bawełniane i też zielone z gumką - nie robiłam zdjęcia

a to obrazek z kołderki

W pszyszłym tygodniu kupuję inną pościel w kolorku żółtym albo niebieskim.

Napisałam do nich meila co do tego rozmiaru, zobaczymy co odpiszą. W sumie lepiej zeby był wiekszy niz za mały :-)
o to daj znac jak Ci cos odpisza bo strasznie ciekawa jestem:tak:
Magdziunia slodziutka ta posciel:tak:ten Misiek taki fajny. do mnie ostatnio dotarlo ze spie w mojej poscieli z podstawowki jeszcze ktora mi kupili rodzice kupili jak mialam 7 lat-taka w niebieskie sloniki:tak::-Dsama jeszcze jak dziecko spie:-D

Asiu dzięki.
Ja też gdzieś mam ale u rodziców swoją ulubioną pościel z dzieciństwa.
Troszkę się już podniszczyła i mam ją schowała na pamiątkę.
Moja była z gwiazdkami.

Kaka super że juz szafa zamówiona::tak:
Martynka sliczny kombinezonik tez myśle o podobnym bo mam jeden malutki jeden wiekszy;-) ale takie misiowate:rofl2:
Magdziunia sliczniutka pościel
Gosia ja mam taka szafe tylko z nadstawka u góry dodatkowo;-)

Blondi porównuje sobie te wymiary podawane przez nich przy rozm. 62 to w tym Twoim kombinezoniku są jakies wieksze niz w tych co ja zamówiłam. Ten moj niebieski wydaje sie malutki, wiec juz sama nie wiem :-D Oni na razie nie odpisali... Ehh zaraz chyba wezme jakies ciuszki co mam juz w domku i pomierze ile cm mają i porównam.

reklama
Do góry