Mrtynka ja zamowilam identyczny kombinezonik, i jestem bardzo zadowolona, myslalam ze bedzie cienszy bo za taka mala cene czego sie spodziewac, a tutaj dobrze wykonczony i cieplutki.I rozmiar 62 nie jest za duzy jak na moje oko, jednak maluszek do konca lutego napewno w nim pochodzi wiec lepiej jakbedzie ciut wiekszy
reklama
blond_20
Czarownica
Moze tak zrob, bo ja z tej ciekawosci poszukalam siatek centylowych zeby sprawdzic ile dziecko bedzie miec wzrostu w tych miesiacach co pisza i mozesz zobaczyc
VII. Siatki centylowe
tylko ja nie rozumiem skad oni sobie wzieli te centymetry
patrzylam u nich na wieksze rozmiary tez i np. napisali ze 18 miesiecy to 74 cm, a na siatce centylowej wtchodzi na 10 miesieczne dziecko tak okolo....
no nie wiem zrob jak uwazasz, ale mi tu cos nie gra
przepraszam ze Ci tak namieszalam teraz...
VII. Siatki centylowe
tylko ja nie rozumiem skad oni sobie wzieli te centymetry

patrzylam u nich na wieksze rozmiary tez i np. napisali ze 18 miesiecy to 74 cm, a na siatce centylowej wtchodzi na 10 miesieczne dziecko tak okolo....
no nie wiem zrob jak uwazasz, ale mi tu cos nie gra

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Napisałam do nich meila co do tego rozmiaru, zobaczymy co odpiszą. W sumie lepiej zeby był wiekszy niz za mały :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
A to moja pościel - zrobię jeszcze fotki jak już pokoik będzie cacy i rozłożę wszystko jak należy w łóżeczku.
podusia

obleczenie na podusię

ochraniacz z boku

i widok na obrazek przy główce maluszka (ochraniacz) oba elementy tworzą całość i można zdjąć obleczenie i uprać.

Prześcieradełko jest bawełniane i też zielone z gumką - nie robiłam zdjęcia
a to obrazek z kołderki

W pszyszłym tygodniu kupuję inną pościel w kolorku żółtym albo niebieskim.
podusia

obleczenie na podusię

ochraniacz z boku

i widok na obrazek przy główce maluszka (ochraniacz) oba elementy tworzą całość i można zdjąć obleczenie i uprać.

Prześcieradełko jest bawełniane i też zielone z gumką - nie robiłam zdjęcia
a to obrazek z kołderki

W pszyszłym tygodniu kupuję inną pościel w kolorku żółtym albo niebieskim.
blond_20
Czarownica
o to daj znac jak Ci cos odpisza bo strasznie ciekawa jestemNapisałam do nich meila co do tego rozmiaru, zobaczymy co odpiszą. W sumie lepiej zeby był wiekszy niz za mały :-)

Magdziunia slodziutka ta posciel

magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu dzięki.
Ja też gdzieś mam ale u rodziców swoją ulubioną pościel z dzieciństwa.
Troszkę się już podniszczyła i mam ją schowała na pamiątkę.
Moja była z gwiazdkami.
Ja też gdzieś mam ale u rodziców swoją ulubioną pościel z dzieciństwa.
Troszkę się już podniszczyła i mam ją schowała na pamiątkę.
Moja była z gwiazdkami.
Kaka super że juz szafa zamówiona:
Martynka sliczny kombinezonik tez myśle o podobnym bo mam jeden malutki jeden wiekszy;-) ale takie misiowate
Magdziunia sliczniutka pościel
Gosia ja mam taka szafe tylko z nadstawka u góry dodatkowo;-)

Martynka sliczny kombinezonik tez myśle o podobnym bo mam jeden malutki jeden wiekszy;-) ale takie misiowate

Magdziunia sliczniutka pościel
Gosia ja mam taka szafe tylko z nadstawka u góry dodatkowo;-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Blondi porównuje sobie te wymiary podawane przez nich przy rozm. 62 to w tym Twoim kombinezoniku są jakies wieksze niz w tych co ja zamówiłam. Ten moj niebieski wydaje sie malutki, wiec juz sama nie wiem
Oni na razie nie odpisali... Ehh zaraz chyba wezme jakies ciuszki co mam juz w domku i pomierze ile cm mają i porównam.

reklama
Podziel się: