reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Nie no Magdziunia łowy znakomite:tak: Ten komplecik dla chopczyka (sorki za wyróznienie:-p) normalnie obłędowy:rofl2: A sobote w sklepie takim samym wózeczkiem jezdziłam.:-D
Mam nadzieje ze bedzie u ciebie dziurka bo szkoda by bylo kombinezoniku i wdzianka na chrzest:-p
Madziu, mi też po obejrzeniu zdjęć wydaje się, że obsatawiasz Dziewczynkę :tak:. A zdobycze super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Niedawno były nasze pierwsze zakupy a teraz już ostatnie:szok:
Jakby faceci mieli robić listy zakupów dla maluchów to pewnie by kupili 2 pary śpiochów i tyle hehehehe mój też nie jest zakupami podjarany chociaż jak mu pokazuję te maluśkie skarpeteczki to mu się buzia śmieje.
Kurczaki taka ładna pogoda i chciałam poprac ciuszki ale M mówi, ze mam się jeszcze tydzien wstrzymać bo jeszcze kurzyć w chacię będzie:baffled: Najwyżej będzie musiał sam to zrobic jak Maluszek będzie chciał wyskoczyć szybciej.

Magdziunia sliczne zdobycze:-)Ty juz chyba wszytsko masz:tak:.
My w sobote pojechalismy na zakupy i dokupilismy przewijak,torbe na pampersy,nozyczki do paznokci,te "skarpetki" na raczki;-),czapeczke na wyjscie:tak:Jeszcze brakuje mi pare rzeczy,ale wszystko po kolei,bo pieniazkow nie starcza:-p

Dzięki dziewczyny :-D

Niedawno były nasze pierwsze zakupy a teraz już ostatnie:szok:
Jakby faceci mieli robić listy zakupów dla maluchów to pewnie by kupili 2 pary śpiochów i tyle hehehehe mój też nie jest zakupami podjarany chociaż jak mu pokazuję te maluśkie skarpeteczki to mu się buzia śmieje.
Kurczaki taka ładna pogoda i chciałam poprac ciuszki ale M mówi, ze mam się jeszcze tydzien wstrzymać bo jeszcze kurzyć w chacię będzie:baffled: Najwyżej będzie musiał sam to zrobic jak Maluszek będzie chciał wyskoczyć szybciej.

U mnie podobnie - entuzjazmu brak, ale jak pokazuję, to się cieszy i śmieje.
Hmmm ... no to będzie musiał w takim razie sam tego dopilnować i poprać, poprasować i poskładać.
A niech się uczy a co :-)

reklama
Do góry